Search found 4 matches

Return to advanced search

Re: Mods not showing up in world config?

OK, I found out that I need to change the mod's folder name to just "mobs", and I did, but it still won't, and debug.txt reports:
Code: Select all
attempt to concatenate a nil value


What does that even mean?

EDIT: I just re-downloaded and re-installed the mod and now it works. :P Thanks
by Warrior4Christ
Fri Jul 25, 2014 14:13
 
Forum: Problems
Topic: Mods not showing up in world config?
Replies: 5
Views: 707

Re: Mods not showing up in world config?

I tried moving the mod to ~.minetest/Mods, and it still doesn't work. EDIT: Wait, it wouldn't work because the Mods folder was capitalized...I made it lowercase and it solved it. :D Thanks for your help. (another) EDIT: Well, now, when I try to run the mods, it says that it can't load them, and chec...
by Warrior4Christ
Fri Jul 25, 2014 13:51
 
Forum: Problems
Topic: Mods not showing up in world config?
Replies: 5
Views: 707

Re: Mods not showing up in world config?

I'm running elementaryOS Luna, which is based off of Ubuntu. And it is a non-portable build.
by Warrior4Christ
Fri Jul 25, 2014 13:48
 
Forum: Problems
Topic: Mods not showing up in world config?
Replies: 5
Views: 707

Mods not showing up in world config?

Greetings, people. So, I've recently installed Minetest, version 4.10.0. It runs fine, except for when I open doors, then it lags for some weird reason. Anyway, so I'm trying to install mods. I downloaded the mod I want (which I downloaded here .) and extracted the packages to Home/minetest/mods, as...
by Warrior4Christ
Fri Jul 25, 2014 01:19
 
Forum: Problems
Topic: Mods not showing up in world config?
Replies: 5
Views: 707

Return to advanced search