Search found 4 matches

by snuupy
Mon Nov 02, 2020 16:16
Forum: WIP Mods
Topic: [mod] PaleoTest [2.1.1] [paleotest]
Replies: 85
Views: 8889

Re: [mod] PaleoTest [2.0.1] [paleotest] (Updated to mobkit!)

Great, so far it is working , eggs are hatching. Thank you
by snuupy
Mon Nov 02, 2020 09:28
Forum: WIP Mods
Topic: [mod] PaleoTest [2.1.1] [paleotest]
Replies: 85
Views: 8889

Re: [mod] PaleoTest [2.0.1] [paleotest] (Updated to mobkit!)

Actually I have same problem as lonestar. As I installed whole thing 3 days agou including, mobkit and mob core from DB content I suppose it should be the last version. AsyncErr: ServerThread::run Lua: Runtime error from mod '??' in callback luaentity_Activate(): ...snap/minetest/1619/.minetest/mods...
by snuupy
Mon Nov 02, 2020 09:22
Forum: Problems
Topic: minetest 5.3 installer not working
Replies: 0
Views: 132

minetest 5.3 installer not working

Hello, I would like to check if there can be done anything with Installer. It shows no content. Usually I install mods/games manually but with some mods this is not working well. I am new to this whole thing. I checked link in settings and it looks OK to me. What else can be done? THX. Runs on UBUNT...
by snuupy
Sun Nov 01, 2020 17:29
Forum: WIP Mods
Topic: [mod] PaleoTest [2.1.1] [paleotest]
Replies: 85
Views: 8889

Re: [mod] PaleoTest [2.0.1] [paleotest] (Updated to mobkit!)

Hello,

in a minetest 5.3 I finally successfully installed Paleotest and all dependencies it asked for (I hope). However eggs are not hatching. What can go wrong?