Search found 7 matches

by GlaNikon
Fri Oct 19, 2012 22:39
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

thks all for help me, i finally bought a video card (Zogis GeForce FX5500) and now i got a +10 FPS boost and my blocks are finally appearing on inventory! and the graphics are veery good now.

Thanks for helping me.
by GlaNikon
Tue Oct 02, 2012 20:37
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

hello, srry for abandon the topic, but i back to the question, i updated my video driver (onboard), i tryed to emulate in other OS modes, and i still getting the same problem (my onboard video driver is VIA/SG3 Unichrome Pro IG, OpenGL 1.2, DirectX 9.0) Processor: Intel Pentium 4. i tried using Swif...
by GlaNikon
Thu Sep 27, 2012 20:53
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

my renderer is OpenGL already :/
by GlaNikon
Sat Sep 22, 2012 18:21
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

so there is no solution?
by GlaNikon
Sat Sep 22, 2012 17:50
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

Jordach wrote:Restart Minetest.

Also, open minetest.conf with notepad.

And add the line:

enable_texture_atlas = false
dont worked :(
by GlaNikon
Sat Sep 22, 2012 17:45
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

Jordach wrote:Blanking out the RENDERER AND FPS are IS NOT useful.

The error is down to your on-board chip memory. I have a 512mb card and it RARELY happens.

This is not your fault, it's OpenGL's horrid memory usage. :)
so what i do?
by GlaNikon
Sat Sep 22, 2012 17:33
Forum: Problems
Topic: Blocks Are not apearring!?
Replies: 17
Views: 3118

Blocks Are not apearring!?

Hey guys, i got a problem, everytime i pick a block on the land, hey arent showing on my inventory here a screenshot for u guys know what i talking about:

Image


any solutions?