Search found 7 matches

by ryanvade
Thu Jun 13, 2013 01:34
Forum: Mod Releases
Topic: [Modpack] Animals Modpack [2.5] -- 2.6 approaching
Replies: 1587
Views: 650844

Then the fix works perfectly!!! Thanks.
by ryanvade
Mon Jun 10, 2013 18:45
Forum: Problems
Topic: Clients not loading Mods from Server
Replies: 2
Views: 436

Yes, but the mods installed on the server SHOULD be shown when someone connects to the game right? For example, the MOBF mod. It is installed on the server, so the players should see the MOBs running around and interact with them. At least that was my understanding.
by ryanvade
Mon Jun 10, 2013 05:04
Forum: Mod Releases
Topic: [Modpack] Animals Modpack [2.5] -- 2.6 approaching
Replies: 1587
Views: 650844

Okay that fixed it. But now I am getting this: 00:08:05: ACTION[ServerThread]: MOBF: trying to activate mob rat at invalid position 00:08:05: ACTION[ServerThread]: Activation at: default:stone --> removing 00:08:05: ACTION[ServerThread]: MOBF: trying to activate mob vombie at invalid position 00:08:...
by ryanvade
Mon Jun 10, 2013 03:45
Forum: Mod Releases
Topic: [Modpack] Animals Modpack [2.5] -- 2.6 approaching
Replies: 1587
Views: 650844

I am confused too.
EDIT: Okay. Found file, Patch failed. I had to fix the line myself. Is there a way to apply this patch to a system installed version of Minetest? Or maybe replace the files from this patched build with the system installed versions?
by ryanvade
Mon Jun 10, 2013 01:48
Forum: Problems
Topic: Clients not loading Mods from Server
Replies: 2
Views: 436

Clients not loading Mods from Server

Hello everyone. I setup a lan server. The world is called Server and has all the mods enabled. But when I check what mods are enabled from the clients (/mods) only the default mods are listed. Is there something I have to enable?
by ryanvade
Sat Jun 08, 2013 06:01
Forum: Problems
Topic: Not loading any mods .47 Arch Linux
Replies: 1
Views: 421

Now I just feel stupid. Mods are not suppoesed to be placed in mods/minetest in .4.7. Must have just been changed. Sorry for posting.
by ryanvade
Sat Jun 08, 2013 05:36
Forum: Problems
Topic: Not loading any mods .47 Arch Linux
Replies: 1
Views: 421

Not loading any mods .47 Arch Linux

Hello. I am having issues with minetest-git on Arch Linux. I copied the mods from my ubutnu laptop and put them in ~/.minetest/mods/minetest/ . Minetest is not displaying them in the config section, the only entry is a mod called "minetest" which does not exist. What should I do?