Search found 5 matches

Return to advanced search

Yes, it's the graphics card, I have same problem in other games. I'd try to get a new one :D
by The_Loko
Tue Dec 20, 2011 20:36
 
Forum: Problems
Topic: Can't run the game in Xubuntu.
Replies: 7
Views: 1404

Anyone? I think the problem is here:

INFO: Full run of init_mapnode with g_texturesource!=NULL
by The_Loko
Tue Dec 13, 2011 21:09
 
Forum: Problems
Topic: Can't run the game in Xubuntu.
Replies: 7
Views: 1404

With sudo minetest I get the same messages in console, except Segment Violation.
by The_Loko
Mon Dec 05, 2011 20:58
 
Forum: Problems
Topic: Can't run the game in Xubuntu.
Replies: 7
Views: 1404

Here is my debug file: Debug streams initialized, disable_stderr=0 22:53:58: ACTION[main]: minetest with SER_FMT_VER_HIGHEST=20, VER=0.3.1 RUN_IN_PLACE=0 USE_GETTEXT=1 INSTALL_PREFIX=/usr BUILD_TYPE=Release 22:53:58: ERROR[main]: Error opening configuration file "/home/julio/.minetest/minetest.conf"...
by The_Loko
Sat Dec 03, 2011 16:56
 
Forum: Problems
Topic: Can't run the game in Xubuntu.
Replies: 7
Views: 1404

Can't run the game in Xubuntu.

I have just installed Xubuntu, I had windows, and now the game show me this error in terminal: :~$ minetest signal_handler_init() Using system-wide paths (NOT RUN_IN_PLACE) path_data = /usr/bin/../share/minetest path_userdata = /home/julio/.minetest Debug streams initialized, disable_stderr=0 22:53:...
by The_Loko
Fri Dec 02, 2011 22:07
 
Forum: Problems
Topic: Can't run the game in Xubuntu.
Replies: 7
Views: 1404

Return to advanced search