glomie's server

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Sun Jun 23, 2013 09:04

trukoil wrote:Just a question Glomie, why you closed the zombie/moxo server? I liked the zombie-spawned-everywhere idea :( (even with no /sethome, a pain to come back to surface...)

Too many zombies cause too hard to escape, and after some time too many lags.
It still spawn forever but never die.
Sorry for my bad english...
 

dannydanger
Member
 
Posts: 40
Joined: Mon May 06, 2013 23:55

by dannydanger » Sun Jun 23, 2013 19:45

ok lets say its not git its get
 

dannydanger
Member
 
Posts: 40
Joined: Mon May 06, 2013 23:55

by dannydanger » Sun Jun 23, 2013 19:45

ok lets say its not git its get
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Sun Jun 23, 2013 20:00

dannydanger wrote:ok lets say its not git its get

If you speak about post 283, its really git, from the software of the same name : http://en.wikipedia.org/wiki/Git_%28software%29
Last edited by glomie on Sun Jun 23, 2013 20:00, edited 1 time in total.
Sorry for my bad english...
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Mon Jun 24, 2013 18:15

Forced to shutdown creative server, some player use something to get all privs, and sometime bans other players.
This world is not deleted, i just waiting to fix this problem.
Sorry for my bad english...
 

trukoil
Member
 
Posts: 145
Joined: Mon Oct 22, 2012 03:32
Location: Minetest

by trukoil » Mon Jun 24, 2013 21:30

glomie wrote:Too many zombies cause too hard to escape, and after some time too many lags.
It still spawn forever but never die.


I don't find the zombies mod anywhere (maybe my googling skills are going bad XD) so i assume you made it.

In this case, i have some ideas to improve it for minor lagging.
I assume the zombies are spawned by a random position, or one based on a radius of the player position (i.e., spawn a zombie if playerDistance = 10).

My idea is to introduce a spawn node, that spawns a random maximum number of zombies in a radius around itself, every x minutes (all definable in the mod conf file) with an initial timeout. The node is made by chance (e.g. 1%) when dirt_with_grass is made by the mapgen, and if there aren't other zombie spawn nodes (ZSN) near a given radius.

To stop zombies invasion, players must destroy this node, maybe with higher range tools (diamond/mese...), but they must find it, because it could have the upper and the not-near-dirt_with_grass nodes side textures like the dirt_with_grass node.

A way to reduce server load could be to start timeout to spawn zombies only if player came into a given radius.
Why an initial timeout? Because the players could locate the node if they see zombies spawned at the moment.

What do you think?
I don't always sign a post
but when i do, i dig.
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Tue Jun 25, 2013 10:33

trukoil wrote:I don't find the zombies mod anywhere (maybe my googling skills are going bad XD) so i assume you made it.

Is here.
Found with search button in the top of this page.
Last edited by glomie on Tue Jun 25, 2013 10:34, edited 1 time in total.
Sorry for my bad english...
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Tue Jun 25, 2013 22:13

Hybrid Dog wrote:
glomie wrote:Forced to shutdown creative server, some player use something to get all privs, and sometime bans other players.
This world is not deleted, i just waiting to fix this problem.
At first I would delete auth.txt to reset the players' privileges.

It wad done, but bad privs come again, i thinnk is cause luacontroler, so i desactivated it, for now all is good.
Sorry for my bad english...
 

Baptiste
New member
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 05, 2013 08:31

by Baptiste » Fri Jul 05, 2013 08:47

hello,
since Tuesday (2/7/2013) I can't log in to your server . minetest says "Connecting to server ..." and is not going beyond.
thank you for your future answer.
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Sun Jul 07, 2013 15:07

Server is back
Sorry for my bad english...
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Sat Jul 27, 2013 17:45

Hybrid Dog wrote:I only get 4 FPS (35 viewing range, no shaders). Maybe it's because of these sponges.

I have 25-30 FPS everywhere i go...
Sorry for my bad english...
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Sun Jul 28, 2013 00:35

New mod and new server on port 30004 :
PVP with Landrush, and other mod...
Sorry for my bad english...
 

glomie
Member
 
Posts: 141
Joined: Sun Aug 07, 2011 19:41

by glomie » Tue Oct 08, 2013 22:38

Updated server to the last git version.
Empty bone is now removed.
Code: Select all
minetest.register_abm(
                {nodenames = {"bones:bones"},
                interval = 10,
                chance = 1,
                action = function(pos)
                local meta = minetest.env:get_meta(pos)
                owner=meta:get_string("owner")
                if meta:get_string("owner") == "" then
                    minetest.env:remove_node(pos)
                end
                end,
})
Sorry for my bad english...
 

User avatar
thatoneguy
New member
 
Posts: 8
Joined: Sat Oct 19, 2013 05:23

by thatoneguy » Sat Nov 02, 2013 18:58

what happened to the globis server? it was called creative (a server with a creative inventory)
 

User avatar
Annahstas
Member
 
Posts: 95
Joined: Thu Oct 31, 2013 04:19
Location: USA, GA

by Annahstas » Sat Nov 02, 2013 20:56

Yea where did it go? It just goes to "Connecting to Server..." and doesn't go any further?
“If you live to be a hundred, I want to live to be a hundred minus one day so I never have to live without you.”
― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh
“I'm not lost for I know where I am. But however, where I am may be lost.”
― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh My Texture Packs'
 

Previous

Return to Servers



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests