Page 4 of 4

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Sun Jan 10, 2021 12:23
by Cartmic
Scratch that sorry, the password was remembered.

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Wed Jan 13, 2021 17:03
by Cartmic
Just got kicked from the server by someone called REALDANNYGAMING.

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Wed Jan 13, 2021 17:08
by Cartmic
Now my IP's been banned!
RGbanned.png
(49.67 KiB) Not downloaded yet
Edit: I've been unbanned but might be worth looking into.

Second Edit: I forgot to mention that this is on your RG Survival server and it started at the new Spawn of somewhere near 285, 56, -35. I'm starting to doubt that it was you Kay that moved the spawn point to the mountain in the first place.

Some further developments REALDANNYGAMING guy replaced the protection block I placed down in a hut I built myself:
StolenHutOutside.png
(442.84 KiB) Not downloaded yet
StolenHutInside.png
(329.97 KiB) Not downloaded yet

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Thu Jan 14, 2021 19:52
by Mallo1234
The person REALDANNYGAMING has broke the house of my friend and me and do many things who are not ok

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Thu Jan 14, 2021 20:16
by Mallo1234
and he do it again

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Thu Jan 14, 2021 20:18
by Mallo1234
everithing was ok until then he kome online

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Thu Jan 14, 2021 20:19
by Mallo1234
and he repleace my protection blocks

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Thu Jan 14, 2021 21:30
by Cartmic
The server is also lagging a little now but earlier on it was fine.

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Fri Jan 15, 2021 00:53
by r1bnc
Mallo1234 wrote:
Thu Jan 14, 2021 19:52
The person REALDANNYGAMING has broke the house of my friend and me and do many things who are not ok
does the server has discord or matrix server?
you should try to contact the mods about it

Re: MineClone 2 0.69.1+ on Minetest 5.3.0

Posted: Fri Jan 15, 2021 19:56
by goats
They are posting to the mod's/owner's thread. They know what they are doing.

Re: MineClone 2 0.70.0+ on Minetest 5.3.0

Posted: Sat Jan 16, 2021 16:28
by kay27
Thanks @goats. Yep, I really host RG server, but actually I'm not an admin there.
What I can do?
First of all:
I do apologize for all inconvenient actions of the admin.
Basically it's the world of RG, and the rules of RG.
And of course I can take some actions if he will do something inappropriate... He told me that he does his best to be the best admin though (big sad smile).

Re: MineClone 2 0.70.0+ on Minetest 5.3.0

Posted: Mon Jan 18, 2021 17:39
by universales
Please add minetest illumination mod.
https://notabug.org/Piezo_/minetest-illumination/
Thanks

Re: MineClone 2 0.70.0+ on Minetest 5.3.0

Posted: Tue Jan 19, 2021 12:51
by cHyper
universales wrote:
Mon Jan 18, 2021 17:39
Please add minetest illumination mod.
https://notabug.org/Piezo_/minetest-illumination/
Thanks
cool mod i also use it for my little server. it also works for mc2 ;-)

Re: MineClone 2 0.70.0+ on Minetest 5.3.0

Posted: Tue Jan 19, 2021 12:52
by cHyper
viewtopic.php?f=9&t=25043
Image

i use this for my server ;-) lighting where you are looking ;-)

Re: MineClone 2 0.70.0+ on Minetest 5.3.0

Posted: Wed Jan 20, 2021 03:42
by kay27
minetest-illumination mod looks really nice
thanks for the info
but we'd like to keep the worlds similar to minecraft still...
maybe one day i will run yet another server with some other game... but i tried so much of them and the best choice for me was MineClone 2 so really not sure, but thanks

p.s. servers updated to latest MCL2 repo state

Re: MineClone 2 0.70.0+ on Minetest 5.3.0

Posted: Wed Jan 20, 2021 10:00
by markr
hey @kay27 is the survival server being down related to this?

https://git.minetest.land/Wuzzy/MineClone2/issues/992

It vanished yesterday then never came back. I also noted an issue with end portals that I'm not sure what to do about. I finally located a portal only to not allow it to be activated because the frame blocks appear to be in backwards. Well, 180 degrees rotated on the y-axis. I tried on my local machine with a new world as well and the generated ones do the same thing so you can't activate them without replacing the frame blocks.