Python Serv 0.4.3

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09
 

User avatar
Zeg9
Member
 
Posts: 608
Joined: Fri Sep 21, 2012 11:02
Location: France

by Zeg9 » Sat Oct 27, 2012 10:28

Are you running the server with a batch script ?
If so, add this line at the end of it:
Code: Select all
pause

So the console/command prompt whatever you call it doesn't close.
Then make it crash ;)
Last edited by Zeg9 on Sat Oct 27, 2012 10:29, edited 1 time in total.
I made a few (a lot of?) mods for minetest: here is a list.
See also the MT-Faithful texture pack (work in progress).
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 10:39

Good news!
I think i know why the server crashed!
I think, it was because of too much people...
so, im gonna lock the server...
only those, who have registered on the Forum and have gave me the username, will get in...
Im gonna lock it later.
Right now the server is up again!
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 12:19

rax with town test we can do a suvival map yay
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 14:28

@Zig9
Hey, it crashed, but i had the Pause command on!
ill gonna upload the last thing it sais on a picture soon...
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 14:33

Ragnar can we go back to doing a suvival map
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 14:44

Ragnar wrote:@Zig9
Hey, it crashed, but i had the Pause command on!
ill gonna upload the last thing it sais on a picture soon...

[img=CrashedServer]http://i1177.photobucket.com/albums/x356/by-Win7/crash.jpg[/img]
btw, that "Tryck pa en valfri tangent för att förtsätta..." means "press any key to continue..."
i have a sweden PC and i havent changed the language yet...
Last edited by Ragnar on Sat Oct 27, 2012 14:49, edited 1 time in total.
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 14:46

Actev8 wrote:Ragnar can we go back to doing a suvival map

u mean the one we just made?
or make a new survival map, with me having the same privs, as you guys, and without farming and flowers and shit like that?
just build, craft and survive the Zombie apocalypse?
cause thats an AWESOME idea :D
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:04

Yes that but with only zombie mod and like 2 others and the minecraft textures
 

User avatar
Zero23
Member
 
Posts: 34
Joined: Sun Sep 16, 2012 01:07
Location: Neo Arcadia

by Zero23 » Sat Oct 27, 2012 15:09

can i have build Username:Zero
I am the God of Destruction..e_e..But I Like building too.. >:D
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 15:17

Zero23 wrote:can i have build Username:Zero

In 0.4 the build privilege was changed to interact.
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 15:19

ill get right on it! (Y)
Ill only have 5 mods on then :
*Default
*Legacy (Re-Installing)
*Zombies
*Doors
*Beds
Last edited by Ragnar on Sat Oct 27, 2012 15:28, edited 1 time in total.
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:21

It wont lag we will be happy and it will be amazing
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:22

Keep give inital stuff to
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 15:27

Actev8 wrote:Keep give inital stuff to

idk what does it do =\
if i knew, maybe i would keep it :D
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:28

Its the give me command and give command it up to you if you wana use it or not
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 15:30

Actev8 wrote:Its the give me command and give command it up to you if you wana use it or not

i said, im not gonna make myself any better than you...
i wont use commands and stuff like that...
the default privs are : Shout , Interact
and i will have the same :D
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 15:41

not yet, the zombies arent working...
trying to fix that...
if you can help me, then help!
idk why it doesnt work =(
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:41

i will be back in 10minits
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:44

Ragnar wrote:not yet, the zombies arent working...
trying to fix that...
if you can help me, then help!
idk why it doesnt work =(


What Is It Saying Or Do Ing ???
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Sat Oct 27, 2012 15:47

Calinou wrote:
There are no mobs as of 0.4.0, but you can try the Simple Mobs mod, it however requires a Git/development version to be used, since it needs some API feature that is not in 0.4.3.
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 16:02

[img=Photo]http://i1177.photobucket.com/albums/x356/by-Win7/images.jpg[/img]
This error is new...
help?!
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

PreviousNext

Return to Servers



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests