Python Serv 0.4.3

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 18:46

Sanchixx what server you on now
 

Gogulass
New member
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 20, 2012 20:16

by Gogulass » Fri Oct 26, 2012 18:49

can't connect ! :D also i would like some privs !!
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 18:49

Server is down temp
 

Gogulass
New member
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 20, 2012 20:16

by Gogulass » Fri Oct 26, 2012 18:50

Actev8 wrote:Server is down temp

ok will check back later
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 18:50

Gogulass wrote:
Actev8 wrote:Server is down temp

ok will check back later




Sure
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Fri Oct 26, 2012 18:53

I just improved the textures, added some mods (farming, flowers) and is now up!
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 19:01

ITs Takeing Years to connect
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 19:05

Wow Down Againg Leave Mods For a bit
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Fri Oct 26, 2012 19:12

removing the 128x128 texturepacks, and then the server will be back online...
and removing some mods as well
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 19:16

what have you done it takes years to connect now
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 19:17

no wait leave it i am in
 

User avatar
Zero23
Member
 
Posts: 34
Joined: Sun Sep 16, 2012 01:07
Location: Neo Arcadia

by Zero23 » Fri Oct 26, 2012 19:57

can i have privs? Username:Zero
I am the God of Destruction..e_e..But I Like building too.. >:D
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Fri Oct 26, 2012 20:22

Zero23 wrote:can i have privs? Username:Zero

You have privs : Shout Interact
what else do you need :D
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Fri Oct 26, 2012 20:31

when server back on
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 06:11

Server is now back on!
It may be down, due to improvements and taking care of lag and the texture pack, with alot of unknown blocks...
Dont forget to invite people and suggest mods!
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 07:26

Server Changelog

*Added mod Towntest
*Added new configuration for less lag (From Celeron55's post )
*Deleted mod "Legacy"
*Deleted mod "Mailbox"
*Deleted mod "Snow Biomes"

Server should be back up in half an hour or less!
Last edited by Ragnar on Sat Oct 27, 2012 08:32, edited 1 time in total.
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 10:06

For some reason, the server is crashing...
Im trying to fix that as fast as i could...
Sorry... =(
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

User avatar
Zeg9
Member
 
Posts: 608
Joined: Fri Sep 21, 2012 11:02
Location: France

by Zeg9 » Sat Oct 27, 2012 10:08

Try to run it with another map... Or reset player positions.
I already had this bug, it was caused by particles (that has been updated since btw)
But as you don't use particles, no idea what it comes from :/

Can you tell us what is written in the server console ?
I made a few (a lot of?) mods for minetest: here is a list.
See also the MT-Faithful texture pack (work in progress).
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 10:15

Zeg9 wrote:Try to run it with another map... Or reset player positions.
I already had this bug, it was caused by particles (that has been updated since btw)
But as you don't use particles, no idea what it comes from :/

Can you tell us what is written in the server console ?

what do you mean?
you mean in the logs?
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

User avatar
Zeg9
Member
 
Posts: 608
Joined: Fri Sep 21, 2012 11:02
Location: France

by Zeg9 » Sat Oct 27, 2012 10:20

Yes, the logs
I made a few (a lot of?) mods for minetest: here is a list.
See also the MT-Faithful texture pack (work in progress).
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 10:21

Zeg9 wrote:Yes, the logs

where is it.....
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

User avatar
Zeg9
Member
 
Posts: 608
Joined: Fri Sep 21, 2012 11:02
Location: France

by Zeg9 » Sat Oct 27, 2012 10:23

...Default minetest server doesn't log anything.
When you run the server, there should be a black window that pops up
Please tell me the last lines before it crashes.
I made a few (a lot of?) mods for minetest: here is a list.
See also the MT-Faithful texture pack (work in progress).
 

Actev8
Member
 
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 10:26

Zeg9 wrote:...Default minetest server doesn't log anything.
When you run the server, there should be a black window that pops up
Please tell me the last lines before it crashes.

I know that black window...
its CMD, aka command prompt...
but it closed, so i cant see it, but ill restart the server, take a screenshot and then uploadit on the clan forum...
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

Ragnar
Member
 
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia

by Ragnar » Sat Oct 27, 2012 10:27

Actev8 wrote:minetest/config

there is no folder like that... -.-
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?
 

PreviousNext

Return to Servers



Who is online

Users browsing this forum: Festus1965 and 2 guests