[Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

Cage
Member
 
Posts: 56
Joined: Mon Oct 24, 2016 21:07

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Cage » Mon Mar 19, 2018 03:11

MBB did you take down your web site? If not it's been hijacked by a spam site.
 

User avatar
Phoenixflo44
Member
 
Posts: 502
Joined: Fri Jul 28, 2017 15:01
Location: Behind my PC, in Germany
In-game: Phoenixflo44

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Phoenixflo44 » Mon Mar 19, 2018 17:05

Hey Orwell,

Can you please add the magnetic track. Thank you
 

pheonixfire
Member
 
Posts: 84
Joined: Sun Oct 21, 2012 06:25
Location: Australia
In-game: pheonix

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by pheonixfire » Wed Mar 21, 2018 00:21

Hi Orwell,

just wondering if rusty track was on your list of things to add to the mod?

best regards
pheonixfire
 

pheonixfire
Member
 
Posts: 84
Joined: Sun Oct 21, 2012 06:25
Location: Australia
In-game: pheonix

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by pheonixfire » Wed Mar 21, 2018 01:12

mbb wrote:
pheonixfire wrote:
mbb wrote:Image

That looks fantastic, I'm looking forward to having the opportunity to try it out at some point (hopefully)

pheonixfire

you can test the beta version of the train on my server :
gamerbude-bb.ddns.net : 62882

but the server is just on when i am playing so write a PM when you want to join xD


mbb which timezone are you in, just so I have half an idea of whether I'm likely to be online at the
same time you are as to whether I can take up your offer

best regards
pheonixfire
 

User avatar
Mainote Cont
New member
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 10, 2018 03:22
Location: TOKYO JAPAN
In-game: singleplayer

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Mainote Cont » Wed Mar 21, 2018 13:58

New train London underground S7 stock
I hope you like it.

+ Screanshots


↓Here are download github link↓
https://github.com/Mainote/TfL_S7stock_modpack
Maybe my English is wrong.I'm studying blender.
 

User avatar
gpcf
Member
 
Posts: 251
Joined: Fri May 27, 2016 10:48
In-game: gabriel

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by gpcf » Thu Mar 22, 2018 11:53

WOW! Those trains are extremely awesome. One bug: the driver stand doesn't let you see the tracks in front of you, maybe you should change the position of the driver's seat.

Also, i've made a gravel train mod, that adds gravel under the tracks. Are you willing to make a track working machine for it, since you make really good models?
 

User avatar
Codesound
Member
 
Posts: 202
Joined: Thu Jun 09, 2016 14:56

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Codesound » Thu Mar 22, 2018 13:00

Mainote Cont wrote:New train London underground S7 stock
I hope you like it.

+ Screanshots


↓Here are download github link↓
https://github.com/Mainote/TfL_S7stock_modpack



Beautiful work!!! :-) many and many thanks!

R
 

User avatar
Mainote Cont
New member
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 10, 2018 03:22
Location: TOKYO JAPAN
In-game: singleplayer

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Mainote Cont » Thu Mar 22, 2018 15:16

gpcf wrote:One bug: the driver stand doesn't let you see the tracks in front of you,


I fixed.The view put in cab.

gpcf wrote:Are you willing to make a track working machine for it, since you make really good models?


Do you mean tamping machine?
Image
That is very interesting.I want to try.

codesound wrote:many and many thanks!


I'm glad you liked it.
Maybe my English is wrong.I'm studying blender.
 

User avatar
mbb
Member
 
Posts: 246
Joined: Sat Jan 17, 2015 17:47
Location: in front of my pc
GitHub: mbblp
IRC: mBb
In-game: MBB

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by mbb » Thu Mar 22, 2018 15:26

Cage wrote:MBB did you take down your web site? If not it's been hijacked by a spam site.

sorry that was freenom
I like trains....and: minetest, blender, gaming, linux, cats, computers
 

User avatar
mbb
Member
 
Posts: 246
Joined: Sat Jan 17, 2015 17:47
Location: in front of my pc
GitHub: mbblp
IRC: mBb
In-game: MBB

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by mbb » Thu Mar 22, 2018 15:28

mbb wrote:
pheonixfire wrote:
mbb wrote:Image

That looks fantastic, I'm looking forward to having the opportunity to try it out at some point (hopefully)

pheonixfire

you can test the beta version of the train on my server :
gamerbude-bb.ddns.net : 62882

but the server is just on when i am playing so write a PM when you want to join xD


mbb which timezone are you in, just so I have half an idea of whether I'm likely to be online at the
same time you are as to whether I can take up your offer

best regards
pheonixfire
I am in germany
I like trains....and: minetest, blender, gaming, linux, cats, computers
 

User avatar
gpcf
Member
 
Posts: 251
Joined: Fri May 27, 2016 10:48
In-game: gabriel

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by gpcf » Thu Mar 22, 2018 16:39

@Mainote: yes, a tamping machine would be awesome :)
Also, I'll see if I can make the text on your train dynamically manipulable. We've already got the ability to change subway line numbers on the subway cars, so that seems like the next step.
 

Cage
Member
 
Posts: 56
Joined: Mon Oct 24, 2016 21:07

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Cage » Thu Mar 22, 2018 19:36

Mainote Cont

One more bug. Now you can not get off the train. Right clicking does not work. Doors open but you still can not get off the train. By the way that is one beautiful train to say the least.
 

User avatar
voxelproof
Member
 
Posts: 526
Joined: Sat Aug 05, 2017 08:13
Location: Europe

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by voxelproof » Thu Mar 22, 2018 19:58

Cage wrote:Mainote Cont

One more bug. Now you can not get off the train. Right clicking does not work. Doors open but you still can not get off the train. By the way that is one beautiful train to say the least.


So, you enjoyed ride on the "Honeytrap Express". ;)
>>>there is life beyond the Cube>>>
 

Cage
Member
 
Posts: 56
Joined: Mon Oct 24, 2016 21:07

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Cage » Fri Mar 23, 2018 02:19

LOL voxelproof. Reminds me of my first train ride in Germany. I was told to get off the train at 5 pm because I would be at my destination. Sure enough the train stopped at 5 PM but by the time I realized I was at the right stop the train started to roll again. Had to get off at the next stop and take a bus back to where I was suppose to get off. I got to say that the trains in Germany almost always are on time LOL.
 

User avatar
Mainote Cont
New member
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 10, 2018 03:22
Location: TOKYO JAPAN
In-game: singleplayer

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Mainote Cont » Fri Mar 23, 2018 08:07

@gpcf:
I'll work on it soon.

I already knew that to change line numbers from your post.
however,I don't know how to change it.

Please improve S7 freely

@Cage:
I have solved the problem.
updated github.
Last edited by Mainote Cont on Sat Mar 24, 2018 06:34, edited 2 times in total.
Maybe my English is wrong.I'm studying blender.
 

pheonixfire
Member
 
Posts: 84
Joined: Sun Oct 21, 2012 06:25
Location: Australia
In-game: pheonix

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by pheonixfire » Fri Mar 23, 2018 09:19

Hi Mainote Cont,

I tried to use the s7 but it gives me the following error:
init.lua:7: unexpected symbol near '<'

I've tried comparing it to a known working train but couldn't spot any ( not that
I'm all that familiar of what is going on in the code)

best regards
pheonixfire
 

User avatar
Mainote Cont
New member
 
Posts: 8
Joined: Sat Feb 10, 2018 03:22
Location: TOKYO JAPAN
In-game: singleplayer

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Mainote Cont » Fri Mar 23, 2018 10:07

pheonixfire wrote:Hi Mainote Cont,

I tried to use the s7 but it gives me the following error:
init.lua:7: unexpected symbol near '<'

I've tried comparing it to a known working train but couldn't spot any ( not that
I'm all that familiar of what is going on in the code)

best regards
pheonixfire


Thank you for telling.
My file is working properly.I cant happens the symptom.
There was no difference between Github committed and my file.

Other model and texture file names are properly.

I uploaded same init.lua just in case.
Please remove S7 modpack and run Minetest.
Maybe my English is wrong.I'm studying blender.
 

pheonixfire
Member
 
Posts: 84
Joined: Sun Oct 21, 2012 06:25
Location: Australia
In-game: pheonix

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by pheonixfire » Fri Mar 23, 2018 12:58

I got a copy since you reuploaded the init file and it works again

Best Regards
pheonixfire
 

User avatar
Phoenixflo44
Member
 
Posts: 502
Joined: Fri Jul 28, 2017 15:01
Location: Behind my PC, in Germany
In-game: Phoenixflo44

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Phoenixflo44 » Thu Mar 29, 2018 13:18

Hi Orwell make moves from the Minecraft mod "immersive railroading mod ". would be happy.
 

User avatar
gpcf
Member
 
Posts: 251
Joined: Fri May 27, 2016 10:48
In-game: gabriel

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by gpcf » Sat Mar 31, 2018 16:04

Not a bad idea. the tracks are a lot more realistic than ours and it's under a free license, so we could scavenge the good parts for advtrains :)
https://github.com/cam72cam/ImmersiveRailroading
 

User avatar
Phoenixflo44
Member
 
Posts: 502
Joined: Fri Jul 28, 2017 15:01
Location: Behind my PC, in Germany
In-game: Phoenixflo44

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Phoenixflo44 » Sat Mar 31, 2018 16:18

I just got the idea because I saw the update on a YouTuber.
 

User avatar
Phoenixflo44
Member
 
Posts: 502
Joined: Fri Jul 28, 2017 15:01
Location: Behind my PC, in Germany
In-game: Phoenixflo44
 

User avatar
LegoLogger
Member
 
Posts: 33
Joined: Thu Sep 01, 2016 16:08
Location: Somewhere on mars.....
GitHub: BakerPrime
IRC: BakerPrime
In-game: BakerPrime

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by LegoLogger » Sat Mar 31, 2018 20:48

I looked into Immersive-Railroading, it's very nice and the textures could (I think) be ported into Minetest. I hope this mod barrows some parts of that mod. :)
~~BakerPrime
For those who complain about radiation, I should remind you that every time you leave your house, you step into
the worlds largest radiation beam. (Why else do you think us programmers hide in basements? ;P )

if you need to speak to me, you can catch me on #VE-Minetest-Servers, #RRH-Servers, ##Minetestwithunk, or #Minetest
 

User avatar
Phoenixflo44
Member
 
Posts: 502
Joined: Fri Jul 28, 2017 15:01
Location: Behind my PC, in Germany
In-game: Phoenixflo44

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Phoenixflo44 » Sun Apr 01, 2018 16:06

+ More Images:


These subtleties :D
Attachments
t1_0.png
(110.26 KiB) Not downloaded yet
 

User avatar
Andrey01
Member
 
Posts: 2116
Joined: Wed Oct 19, 2016 15:18
Location: Russia, Moscow
GitHub: Andrey2470T
In-game: Andrey01

Re: [Mod] Advanced Trains [advtrains] [1.13]

by Andrey01 » Mon Apr 02, 2018 12:56

Phoenixflo44 wrote:
+ More Images:


These subtleties :D

Wow!!! You have made nice train!
DL9Eh7xVBw7DXwLAMX1lStE21bSD2XUQ
 

PreviousNext

Return to Mod Releases



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests