[Modpack] TechPack [techpack]

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

joe7575 wrote:Have you checked the dependencies?
I guess, tubelib2 is missing.
No it isn't take a look.
Attachments
Screenshot_2019-06-19_09-03-01.png
(69.6 KiB) Not downloaded yet

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

The question was: Have you installed the mod "tubelib2"? TechPack is dependent on tubelib2.
You will find it here: https://content.minetest.net/packages/joe7575/tubelib2/
or on GitHub: https://github.com/joe7575/tubelib2
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

joe7575 wrote:The question was: Have you installed the mod "tubelib2"? TechPack is dependent on tubelib2.
You will find it here: https://content.minetest.net/packages/joe7575/tubelib2/
or on GitHub: https://github.com/joe7575/tubelib2

Ah I see, no I haven't, I'm going to try it right now.

Thanks!

Menetorplayz.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

It doesn't seem to work. Whenever I enable the techpack and the tubelib2 mod. Nothing related to the pack shows up except sieves and the stairs and other building frames.

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

Have you installed the mod "basic_materials"?
https://content.minetest.net/packages/V ... materials/
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

joe7575 wrote:Have you installed the mod "basic_materials"?
https://content.minetest.net/packages/V ... materials/
Actually I have, however I haven't activated it :P.

Thank you, I will try it.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

Still doesn't work, and now it is showing these error messages:
Attachments
Screenshot_2019-06-19_17-39-35.png
(202.31 KiB) Not downloaded yet

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

I've also checked the dependencies for the addons, I don't have the "bucket" dependency. Where can I find it?

Unless that's just the default minetest buckets

And why does the modpack keep disabling itself automatically after I leave my minetest world?

User avatar
texmex
Member
Posts: 1752
Joined: Mon Jul 11, 2016 21:08
GitHub: tacotexmex
In-game: tacotexmex

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by texmex » Post

There’s a dependency on a mod called basic_materials too, which is easy to overlook.
Mods | Support Mesehub: bc1qluuests9rxmlnvpjrhsnyjg9ucwy6z3r0y3srw

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

Please take a look into the file "debug.txt". It will give you/us more information.
But don't ask me where you will find it for Windows...
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

joe7575:
I am a linux user don't worry.

Whenever I try to open up the debug.txt file, it says "The document was not UTF-8 valid"

This is the path I looked for it: /home/my name for my home/snap/minetest/818/debug.txt

texmex: What is the dependency for basic_materials. I checked it, and found it only need the default minetest.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

It looks like the tubelib addons and some other parts of the pack are missing the dependency "tubelib". However "tubelib" is already in the pack.

Menetorplayz
Member
Posts: 80
Joined: Sat Feb 02, 2019 15:21
GitHub: Menetorplayz
In-game: Menetorplayz

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Menetorplayz » Post

I found the problem! I had the pack installed and the just the tublib mod installed.

It works now!

Thank you so much joe7575

Midnight Sapphire
New member
Posts: 7
Joined: Sun Jun 30, 2019 23:06

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Midnight Sapphire » Post

How can i disable the machine defect feature?

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

Midnight Sapphire wrote:How can i disable the machine defect feature?
Did you try it, as described in the readme?
https://github.com/joe7575/techpack/blo ... /README.md
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

Midnight Sapphire
New member
Posts: 7
Joined: Sun Jun 30, 2019 23:06

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by Midnight Sapphire » Post

Help i just updated to version 2.0.2 the industrial lights seem to be broken they crashed my server
Attachments
screenshot.80.jpg
(236.23 KiB) Not downloaded yet

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

Midnight Sapphire wrote:Help i just updated to version 2.0.2 the industrial lights seem to be broken they crashed my server
Sorry, I forgot the content database update. Can you download the latest version of GitHub?
I'll probably update the Content DB this evening.
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

h2odragon00
New member
Posts: 7
Joined: Sat Aug 10, 2019 16:12

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by h2odragon00 » Post

A few questions about the quarry:

1) If I use a screwdriver to make the quarry face up, will I be able to auto-mine thru a wall?

2) Is there a way to change the parameters of the quarry? Like make it start several blocks above the quarry or change the area from 5x5 to 11x20?

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

h2odragon00 wrote:A few questions about the quarry:

1) If I use a screwdriver to make the quarry face up, will I be able to auto-mine thru a wall?

2) Is there a way to change the parameters of the quarry? Like make it start several blocks above the quarry or change the area from 5x5 to 11x20?
No, unfortunately not.
You can't use a screwdriver and the digging parameters are fix. You would have to modify the code.
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

ThorfinnS
Member
Posts: 254
Joined: Mon Feb 25, 2019 22:05
GitHub: ThorfinnS

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by ThorfinnS » Post

joe7575 wrote:... the digging parameters are fix. You would have to modify the code.
Or do what was probably intended -- use multiple quarry blocks. You could excavate a 10x20 with 8 quarries, 11x20 you would need 12, but overlap them seriously.

h2odragon00
New member
Posts: 7
Joined: Sat Aug 10, 2019 16:12

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by h2odragon00 » Post

joe7575 wrote:
h2odragon00 wrote:A few questions about the quarry:

1) If I use a screwdriver to make the quarry face up, will I be able to auto-mine thru a wall?

2) Is there a way to change the parameters of the quarry? Like make it start several blocks above the quarry or change the area from 5x5 to 11x20?
No, unfortunately not.
You can't use a screwdriver and the digging parameters are fix. You would have to modify the code.
I see. Thanks!

User avatar
micu
Member
Posts: 31
Joined: Fri Oct 19, 2018 07:50
GitHub: realmicu

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by micu » Post

ThorfinnS wrote:Or do what was probably intended -- use multiple quarry blocks. You could excavate a 10x20 with 8 quarries, 11x20 you would need 12, but overlap them seriously.
I agree, definitely go for numbers. More Quarry heads - quicker mining. Just don't forget about Biofuel and material storage/processing - but Techpack has automation components that help you deal with that. It is an excellent machinery IMHO.

Cheers
Micu

racal
Member
Posts: 72
Joined: Tue May 26, 2020 08:49

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by racal » Post

I'd always wondered why my setup would bottleneck at the funnel... then I learned about the highperf version just yesterday. :D

I was using an old version of techpack, V2.03.04 (2019-07-20); install was via the minetest client "content" tab. Learned about the latest version on GitHub browsing the release notes, https://github.com/joe7575/techpack/blo ... senotes.md.

User avatar
joe7575
Member
Posts: 473
Joined: Mon Apr 24, 2017 20:38
GitHub: joe7575
In-game: JoSto
Location: Germany, in the deep south

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by joe7575 » Post

Thanks for the hint: v2.03.10 is now on ContentDB
Sent from my Commodore 64. Some of my Mods: Tech Age, TechPack, Hyperloop, Tower Crane, Lumberjack, Iron Age, Minecart, Signs Bot.

User avatar
JiCeyCraft
Member
Posts: 118
Joined: Tue Feb 09, 2016 16:34
In-game: JiCeyPlay
Location: Center of France, Loiret, Gien
Contact:

Re: [Modpack] TechPack [techpack]

by JiCeyCraft » Post

Minetest 5.2.0
TechPack dowloaded and installed via Minetest manager
Fully activated

and I get THIS :

-------------
Separator
-------------

2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Mod name conflict detected: "farming"
2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Will not load: C:\Games\minetest_5_2_0\bin\..\games\minetest_game\mods\farming
2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Overridden by: C:\Games\minetest_5_2_0\bin\..\mods\farming
2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Mod name conflict detected: "fireflies"
2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Will not load: C:\Games\minetest_5_2_0\bin\..\games\minetest_game\mods\fireflies
2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Overridden by: C:\Games\minetest_5_2_0\bin\..\mods\fireflies
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "gravelsieve" has unsatisfied dependencies: "tubelib"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "sl_controller" has unsatisfied dependencies: "tubelib"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "smartline" has unsatisfied dependencies: "tubelib" "sl_controller"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "techpack_warehouse" has unsatisfied dependencies: "tubelib_addons1" "tubelib"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "tubelib" has unsatisfied dependencies: "tubelib2"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "tubelib_addons1" has unsatisfied dependencies: "tubelib"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "tubelib_addons2" has unsatisfied dependencies: "tubelib"
2020-07-31 17:16:30: ERROR[Main]: mod "tubelib_addons3" has unsatisfied dependencies: "tubelib" "tubelib_addons1"
2020-07-31 17:16:30: WARNING[Main]: Node 'light_source' value exceeds maximum, limiting to maximum: illumination:light_full

>.< *sigh* Help, please?
Trust and Honesty are necessary conditions for friendship. (Princess Celestia)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests