[Mod] Giant Mushroom/ Mushrooms [riesenpilz]

User avatar
Hybrid Dog
Member
Posts: 2781
Joined: Thu Nov 01, 2012 12:46
GitHub: HybridDog

Re: [Mod] Giant Mushroom/ Mushrooms [riesenpilz]

by Hybrid Dog » Post

fireglow, l added a setting to use the second solution, else the first one is used

‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪

User avatar
fireglow
Member
Posts: 93
Joined: Fri Mar 28, 2014 11:36
IRC: fireglow
In-game: fireglow
Location: Germany

Re: [Mod] Giant Mushroom/ Mushrooms [riesenpilz]

by fireglow » Post

Hybrid Dog wrote:fireglow, l added a setting to use the second solution, else the first one is used
Wow thank you, that's great.

Sorry for the late reply lol, I just was talking with DS about your mod and the protection issue came up so I decided to look at the thread again.

Again, thank you for adding it! :)

User avatar
Hybrid Dog
Member
Posts: 2781
Joined: Thu Nov 01, 2012 12:46
GitHub: HybridDog

by Hybrid Dog » Post


‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪‮
‮‪

User avatar
Ghaydn
New member
Posts: 8
Joined: Sat Sep 26, 2020 11:58
In-game: ghaydn

Re: [Mod] Giant Mushroom/ Mushrooms [riesenpilz]

by Ghaydn » Post

A bit necroposting: if you get errors with this mod, open file init.lua and replace on line 723:

Code: Select all

use_texture_alpha = "opaque",
with

Code: Select all

use_texture_alpha = false,
(or true, I didn'e see any difference)
This mod surprisely seems to work fine on 5.3.0.
Also, I've created mod.conf that contents:

Code: Select all

name = riesenpilz
description = Giant mushrooms
depends = default,vector_extras
optional_depends = digilines,fence_registration,technic,ethereal
And now this mod works with ethereal! Swamps(sumpf) do too, but it also needs "use_texture_alpha=true" fix in init.lua.
Nobody understands me... — вРН БШ ЯЙЮГЮКХ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests