[Mod] Craft Guide Mod Renewed [cgmr]

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Mon Apr 08, 2013 16:30

This screen shots have some time... I change all configurations here any time to have a better fps rate.
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Wed Apr 10, 2013 10:09

Could you also change the item and file names to English.
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Wed Apr 10, 2013 11:41

This will make trouble to old games... Don't is a big deal. :-/
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Wed Apr 10, 2013 12:17

Old games. I will fix it
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Wed Apr 10, 2013 12:21

I give a example to you, I have some technic unknow blocks here, I don't know the cause but I have some in the map, rubber I think.
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Wed Apr 10, 2013 12:28

Use aliases
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Wed Apr 10, 2013 12:43

Don't is my mod... Is only a example.
-*-
If the alias idea is good to you jojoa1997 give me a list of all items making problems in your game and I make all aliases in need.
-*-
Released new version, 20130410:
- Added the support to load broken recipes with broken items from a broken mod, the name of the item appear in the recipe helping to search the cause of a problem. :)
- Translated some more comments.
- Cleaning some old points of the code.
- A little speed up in the general execution of the routines.

I see a problem here, if you removed some of your mods and a computer have a old search, the old list still in the screen but all images (from the removed mod) have a unknown inscription, well, don't is a problem I think, the computer don't crash and this list disappear after a new search, or if you catch and put the computer again.
I don't have problems with this here and this status make some nice persistence to the item. :D
Last edited by deivan on Wed Apr 10, 2013 13:49, edited 1 time in total.
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Wed Apr 10, 2013 15:01

No the thing is i am saying change the craft guide item name to a different one. English. it is confiusing when i am looking and have to read spanish in the middle of english. or what ever language it is
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Wed Apr 10, 2013 15:09

I need the number of the lines to correct. Indicate to me the point of this "spanish" text please.
(The interface is full in english no?)
Last edited by deivan on Wed Apr 10, 2013 15:09, edited 1 time in total.
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Wed Apr 10, 2013 15:09

i iwll edit it when i get home. it will only be names
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Wed Apr 10, 2013 15:10

Ok, give me a light, a name, line number, any. I will hunt down the error. :D
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Wed Apr 10, 2013 15:12

no it isnt the error. you will see when i post a download
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Wed Apr 10, 2013 15:26

Don't is a error in the text in the mod?
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Thu Apr 11, 2013 11:59

Well, after the update from today the mod don't is reading recipes any more, I am working to solve this ASAP.
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Thu Apr 11, 2013 12:21

I suggest to make this not depend on moreblocks since it is a needed mod and shoujkd depend on default.
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Thu Apr 11, 2013 12:52

Bug solved. New version released.
Added a second search field then if you need a block with the name who have "quarter" and "wood" is possible search both words in a single operation. Is a "and" operation then if a word don't exist in the entire database of items the list return zero results.

I have a small bug in the centralize routine then, sometimes, a recipe don't appear in the centre of the screen, I solve this ASAP but is a minor bug, then, low priority.

Jojoa1997, about the moreblocks depends, nice catch, this mod don't depend of him, is only for the recipe, I update the recipe.

New base recipe use default:wood to leave the moreblocks dependence. I only need my own library now and the default.
Last edited by deivan on Thu Apr 11, 2013 15:29, edited 1 time in total.
 

User avatar
jojoa1997
Member
 
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Thu Apr 11, 2013 15:35

could you translate the files names and items to english. like biblio* would become lib.ua or library.lua
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Thu Apr 11, 2013 16:22

I renamed some of the files from offensive names to small single letter or small names, I thing the entire code is operational again but rename all functions need time, maybe 12h, or more...
The version is operational but don't is bug-free-guaranteed, if someone found a bug please call me. :D
Last edited by deivan on Thu Apr 11, 2013 16:23, edited 1 time in total.
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 659
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16
Location: Black-Forest, Germany
GitHub: adrido

by addi » Fri Apr 12, 2013 15:15

it seam that it conflicts with the circular saw mod
Code: Select all
17:07:46: ERROR[main]: ========== ERROR FROM LUA ===========
17:07:46: ERROR[main]: Failed to load and run script from
17:07:46: ERROR[main]: ...mods\DOM\cgmr\init.lua:
17:07:46: ERROR[main]: ...mods\DOM\cgmr/r2.lua:44: attempt to index global 'circular_saw' (a nil value)
17:07:46: ERROR[main]: stack traceback:
17:07:46: ERROR[main]:     ...\mods\DOM\cgmr/r2.lua:44: in function 'carrega_lista_de_itens_secundaria'
17:07:46: ERROR[main]:     ...\mods\DOM\cgmr/r.lua:69: in function 'carrega_lista_de_itens'
17:07:46: ERROR[main]:     ...\mods\DOM\cgmr\init.lua:25: in main chunk
17:07:46: ERROR[main]: =======END OF ERROR FROM LUA ========
Last edited by addi on Fri Apr 12, 2013 15:16, edited 1 time in total.
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Fri Apr 12, 2013 15:21

Maybe you have a old version of the saw. Or is caused by rename of the files. Checking...

My fault, I don't check if someone don't have moreblocks, I make a fix to it in some minutes...
Last edited by deivan on Fri Apr 12, 2013 15:22, edited 1 time in total.
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Fri Apr 12, 2013 15:39

Mod fixed, new version released, now if you don't have the mod moreblocks or the mod techcnic the mod don't make problems. :D
Last edited by deivan on Fri Apr 12, 2013 15:40, edited 1 time in total.
 

User avatar
addi
Member
 
Posts: 659
Joined: Thu Sep 20, 2012 03:16
Location: Black-Forest, Germany
GitHub: adrido

by addi » Fri Apr 12, 2013 17:00

sorry it doesent seam to work :(
moreblocks and technic is installed
the same error but other line numbers:
Code: Select all
18:54:16: ERROR[main]: ========== ERROR FROM LUA ===========
18:54:16: ERROR[main]: Failed to load and run script from
18:54:16: ERROR[main]: ...\mods\DOM\cgmr\init.lua:
18:54:16: ERROR[main]: ...\mods\DOM\cgmr/r2.lua:66: attempt to index global 'circular_saw' (a nil value)
18:54:16: ERROR[main]: stack traceback:
18:54:16: ERROR[main]:     ...\mods\DOM\cgmr/r2.lua:66: in function 'carrega_lista_de_itens_secundaria'
18:54:16: ERROR[main]:     ...\mods\DOM\cgmr/r.lua:71: in function 'carrega_lista_de_itens'
18:54:16: ERROR[main]:     ...\mods\DOM\cgmr\init.lua:25: in main chunk
18:54:16: ERROR[main]: =======END OF ERROR FROM LUA ========
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Fri Apr 12, 2013 17:11

You have more blocks? I added a new fix to cover who have moreblocks with a version without circular saw. Try this one. ;)
Last edited by deivan on Fri Apr 12, 2013 17:17, edited 1 time in total.
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Sun Apr 14, 2013 15:04

Released a minor update. I don't remember but I think this one don't have new functions. Is close to the same old mod. :D
Last edited by deivan on Sun Apr 14, 2013 15:04, edited 1 time in total.
 

deivan
Member
 
Posts: 452
Joined: Fri Feb 15, 2013 10:16
Location: Brazil. :D

by deivan » Mon Apr 15, 2013 13:23

I split my mods and my library, in this format I don't need a new release to all if I update the library. I only update the library to fix any problem. :D
 

PreviousNext

Return to Mod Releases



Who is online

Users browsing this forum: prool and 7 guests