Page 1 of 2

[Mod] Inventory++ [github] [inventory_plus]

PostPosted: Sat Jun 08, 2013 09:35
by Zeg9
Forked from cornernote's inventory_plus.
cornernote wrote:Allows additional formspec buttons to be added to the player inventory screen.
These are processed by your own mod, they can show other formspec screens, or perform in game functionality.

Changes include:
  • Use image buttons instead of text ones
  • Put these buttons directly in the inventory, not on a dedicated page
  • Compatible with latest minetest_game (no problem with creative)
Known problems:
  • S̶u̶r̶v̶i̶v̶a̶l̶ ̶s̶c̶r̶e̶e̶n̶ ̶c̶a̶n̶ ̶s̶h̶o̶w̶ ̶9̶ ̶b̶u̶t̶t̶o̶n̶s̶,̶ ̶w̶h̶i̶l̶e̶ ̶c̶r̶e̶a̶t̶i̶v̶e̶ ̶c̶a̶n̶ ̶o̶n̶l̶y̶ ̶s̶h̶o̶w̶ ̶u̶p̶ ̶t̶o̶ ̶3̶ ̶b̶u̶t̶t̶o̶n̶s̶ ̶c̶o̶r̶r̶e̶c̶t̶l̶y
    Both only have space 6 buttons
  • Maybe add pages to the buttons ot fix this...
Screenshots (click to enlarge)
Image Image Image

Download (in dev!) git repo or .zip
Dependencies: default, creative (both optional)
License: GPLv3

Included icons: bags, home_gui
Compatible mods: skins, zcg, invsee, 3d_armor, ask for your own mod here
Included icons are only for mods not being developped anymore.
Compatible mods are mods that include a texture for inventory++.


To make your mod "compatible", just create a texture:
inventory_plus_<your button name here>.png
(in your mod's textures folder)
I can make these textures for you, just ask me !

PostPosted: Sat Jun 08, 2013 11:05
by addi
yeah! thanks that you started with develop this again!

here are a few other mods that needs a button:
bags:http://forum.minetest.net/viewtopic.php?id=3081 (this is also out of development)
worldedit gui (i think this is outdated maybe can someone work on this?)
and stu's realy great 3darmor mod

EDIT:
i just get this error if i try to start it
Code: Select all
GUICreateWorld: Not allowing focus change.
GUIConfigureWorld: Not allowing focus change.
GUIConfigureWorld: Not allowing focus change.
13:08:28: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
13:08:30: ACTION[main]:         .__               __                   __   
13:08:30: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
13:08:30: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
13:08:30: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
13:08:30: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
13:08:30: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
13:08:30: ACTION[main]: World at [C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ress]
13:08:30: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 176
on_newplayer
13:08:30: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
13:08:32: ERROR[main]: ServerError: LuaError: error: ...sktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus\init.lua:59: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
13:08:32: ERROR[main]: stack traceback:
In trans_func.
Access violation at 010F67DC write?=0 address=1632003468

PostPosted: Sat Jun 08, 2013 12:04
by Zeg9
addi wrote:yeah! thanks that you started with develop this again!

here are a few other mods that needs a button:
bags:http://forum.minetest.net/viewtopic.php?id=3081 (this is also out of development)
worldedit gui (i think this is outdated maybe can someone work on this?)
and stu's realy great 3darmor mod

EDIT:
i just get this error if i try to start it
Code: Select all
GUICreateWorld: Not allowing focus change.
GUIConfigureWorld: Not allowing focus change.
GUIConfigureWorld: Not allowing focus change.
13:08:28: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
13:08:30: ACTION[main]:         .__               __                   __   
13:08:30: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
13:08:30: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
13:08:30: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
13:08:30: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
13:08:30: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
13:08:30: ACTION[main]: World at [C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ress]
13:08:30: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 176
on_newplayer
13:08:30: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
13:08:32: ERROR[main]: ServerError: LuaError: error: ...sktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus\init.lua:59: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
13:08:32: ERROR[main]: stack traceback:
In trans_func.
Access violation at 010F67DC write?=0 address=1632003468

What mods do you have?
EDIT: I uploaded a new version, can you try it ?
EDIT2: Did you remove the old inventory plus ?
I'll add bags icon to this mod, and I'll see later for armor.
EDIT3: added icon for bags, just redownload inventory_plus+

PostPosted: Sat Jun 08, 2013 12:32
by addi
there ar no other mods installed its a "blank" minetest game just downloaded from the downloadpage

now i got this message:(now it seams its in line 62)

Code: Select all
14:28:07: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
14:28:07: ACTION[main]:         .__               __                   __   
14:28:07: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
14:28:07: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
14:28:07: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
14:28:07: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
14:28:07: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
14:28:07: ACTION[main]: World at [C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ress]
14:28:07: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 176
14:28:08: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
14:28:09: ERROR[main]: ServerError: LuaError: error: ...sktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus\init.lua:62: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
14:28:09: ERROR[main]: stack traceback:

PostPosted: Sat Jun 08, 2013 12:46
by Zeg9
addi wrote:there ar no other mods installed its a "blank" minetest game just downloaded from the downloadpage

now i got this message:(now it seams its in line 62)

Code: Select all
14:28:07: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
14:28:07: ACTION[main]:         .__               __                   __   
14:28:07: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
14:28:07: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
14:28:07: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
14:28:07: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
14:28:07: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
14:28:07: ACTION[main]: World at [C:\Users\Adrian\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ress]
14:28:07: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 176
14:28:08: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
14:28:09: ERROR[main]: ServerError: LuaError: error: ...sktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus\init.lua:62: bad argument #1 to 'ipairs' (table expected, got nil)
14:28:09: ERROR[main]: stack traceback:

Fixed. but the mod is useless if you dont install any mod that use it :D

PostPosted: Sat Jun 08, 2013 17:12
by Mossmanikin
Like this mod.

PostPosted: Sun Jun 09, 2013 19:14
by Evergreen
Hey Zeg, I am thinking of adding a trash formspec with in empty trash button. How would I go about making it by itself(with no dependencies), and make it compatible with this mod?

PostPosted: Mon Jun 10, 2013 04:51
by Zeg9
Evergreen wrote:Hey Zeg, I am thinking of adding a trash formspec with in empty trash button. How would I go about making it by itself(with no dependencies), and make it compatible with this mod?

Good idea. Just be sure to never modify the inventory by yourself when inventory_plus is loaded. (always use register_button, etc., see skins mod as an example)

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 17:28
by BrunoMine
does not work with bench? please check.

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 17:40
by BrunoMine
Code: Select all
14:38:59: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Admin Minetest\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
14:38:59: ACTION[main]:         .__               __                   __   
14:38:59: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
14:38:59: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
14:38:59: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
14:38:59: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
14:38:59: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
14:38:59: ACTION[main]: World at [C:\Users\Admin Minetest\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ddd]
14:38:59: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 196
14:39:00: ACTION[ServerThread]: Moving singleplayer to static spawnpoint at (-6,5,26)
on_newplayer
14:39:00: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
Font size: 8 17
14:39:21: ERROR[main]: generate_image(): Could not load image "inventory_plus_armor.png" while building texture
14:39:21: ERROR[main]: generate_image(): Creating a dummy image for "inventory_plus_armor.png"

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 18:18
by stu
brunob.santos wrote:
Code: Select all
14:38:59: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Admin Minetest\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
14:38:59: ACTION[main]:         .__               __                   __   
14:38:59: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
14:38:59: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
14:38:59: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
14:38:59: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
14:38:59: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
14:38:59: ACTION[main]: World at [C:\Users\Admin Minetest\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ddd]
14:38:59: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 196
14:39:00: ACTION[ServerThread]: Moving singleplayer to static spawnpoint at (-6,5,26)
on_newplayer
14:39:00: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
Font size: 8 17
14:39:21: ERROR[main]: generate_image(): Could not load image "inventory_plus_armor.png" while building texture
14:39:21: ERROR[main]: generate_image(): Creating a dummy image for "inventory_plus_armor.png"


Sorry, this is my bad. Looks like I accidentally removed the inventory icon from 3d_armor when I pushed the version 0.3.x changes. Fixed in current git.

PostPosted: Thu Jul 04, 2013 22:20
by BrunoMine
stu wrote:
brunob.santos wrote:
Code: Select all
14:38:59: ACTION[main]: [MOD]inventory_plus -- loaded from C:\Users\Admin Minetest\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\mods\inventory_plus
14:38:59: ACTION[main]:         .__               __                   __   
14:38:59: ACTION[main]:   _____ |__| ____   _____/  |_  ____   _______/  |_
14:38:59: ACTION[main]:  /     \|  |/    \_/ __ \   __\/ __ \ /  ___/\   __\
14:38:59: ACTION[main]: |  Y Y  \  |   |  \  ___/|  | \  ___/ \___ \  |  | 
14:38:59: ACTION[main]: |__|_|  /__|___|  /\___  >__|  \___  >____  > |__| 
14:38:59: ACTION[main]:       \/        \/     \/          \/     \/       
14:38:59: ACTION[main]: World at [C:\Users\Admin Minetest\Desktop\minetest-0.4.7\bin\..\worlds\ddd]
14:38:59: ACTION[main]: Server for gameid="minetest" listening on port 30011.
creative inventory size: 196
14:39:00: ACTION[ServerThread]: Moving singleplayer to static spawnpoint at (-6,5,26)
on_newplayer
14:39:00: ACTION[ServerThread]: singleplayer joins game. List of players: singleplayer
Font size: 8 17
14:39:21: ERROR[main]: generate_image(): Could not load image "inventory_plus_armor.png" while building texture
14:39:21: ERROR[main]: generate_image(): Creating a dummy image for "inventory_plus_armor.png"


Sorry, this is my bad. Looks like I accidentally removed the inventory icon from 3d_armor when I pushed the version 0.3.x changes. Fixed in current git.

was not tidy! Please fix the missing!
Lack images.

And I have another request: I can not put in survival mode leaving only 2x2 in inventory

Also propose that a fund prettiest place in the inventory instead of dark and opaque

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 10:43
by Zeg9
brunob.santos wrote:[...]
was not tidy! Please fix the missing!
Lack images.

What images are missing ?

brunob.santos wrote:And I have another request: I can not put in survival mode leaving only 2x2 in inventory

Is this about the workbench mod ? I could try to add support for it if you wish.

brunob.santos wrote:Also propose that a fund prettiest place in the inventory instead of dark and opaque

If want to customize where to place the buttons, you can just edit the mod:
https://github.com/Zeg9/minetest-inventory_plus/blob/master/inventory_plus/init.lua#L102
init.lua, line 102: get_buttons(x,y,3)
Replace x and y by the buttons coordinates.

PostPosted: Fri Jul 05, 2013 16:52
by BrunoMine
missing images in the folder textures mod (inventory_plus). In this case, the image armature

I want to play survival mode with bench!! And in the player's inventory should be only 2x2 crafting. Please, just a bench 3x3.

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 03:22
by Hamguy
So you created that Cheat everyone uses on Minecraft.

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 08:53
by Zeg9
brunob.santos wrote:missing images in the folder textures mod (inventory_plus). In this case, the image armature

I want to play survival mode with bench!! And in the player's inventory should be only 2x2 crafting. Please, just a bench 3x3.

The armor image has been added back by stu, just download the 3d armor mod again.
About the bench, could you please tell me which workbench mod you use ? (there are at least 3)

Hamguy wrote:So you created that Cheat everyone uses on Minecraft.

This is not a cheat at all...
It's just an interface for other mods to use (e.g. armors, skins, crafting guide,...)

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 15:57
by BrunoMine
Zeg9 wrote:The armor image has been added back by stu, just download the 3d armor mod again.
About the bench, could you please tell me which workbench mod you use ? (there are at least 3)

I want to play in survival mode like playing in minecraft.
The difference is that I want the bench to be as follows:
[Tree][Tree]
[Tree][Tree]

And no more the normal way that looked like this:
[Wood][Wood]
[Wood][Wood]

The main idea is that the player values his own house.

Still missing the picture.
The error that occurs to me is: error in loading image

Code: Select all
 ERROR[main]: generate_image(): Could not load image "inventory_plus_armor.png" while building texture
 ERROR[main]: generate_image(): Creating a dummy image for "inventory_plus_armor.png"


And I already checked when I created this image and it loaded normally.

See the picture is still lacking in this location
https://github.com/Zeg9/minetest-inventory_plus/tree/master/inventory_plus/textures

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 16:46
by Tedypig
This is an inventory mod, not a workbench mod. The workbench mod you're using may not be compatible with inventory++.

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 19:22
by stu
brunob.santos wrote:
Code: Select all
 ERROR[main]: generate_image(): Could not load image "inventory_plus_armor.png" while building texture
 ERROR[main]: generate_image(): Creating a dummy image for "inventory_plus_armor.png"


These errors are the result of a bug in 3d_armor mod, not this mod. I did add the missing file back the other day but since realised that it now had to be re-named. You will need to download the 3d_armor mod again or add/rename the missing file yourself. My apologies for any inconvenience.

PostPosted: Sat Jul 06, 2013 19:42
by BrunoMine
Tedypig wrote:This is an inventory mod, not a workbench mod. The workbench mod you're using may not be compatible with inventory++.


pass me the link to the mod that can do what I want then!
Currently I'm not using any.

stu wrote:These errors are the result of a bug in 3d_armor mod, not this mod. I did add the missing file back the other day but since realised that it now had to be re-named. You will need to download the 3d_armor mod again or add/rename the missing file yourself. My apologies for any inconvenience.

Problem solved!

PostPosted: Mon Aug 05, 2013 15:23
by Junkman
16:59:35: ERROR[main]: ServerEnv: Trying to store id=5445 statically but block (-3,0,2) already contains 49 (over 49) objects. Forcing delete.
16:59:36: ERROR[main]: ERROR: An unhandled exception occurred: ServerError: LuaError: error: ...est/games/minetest_game/mods/inventory_plus/init.lua:60: attempt to index a nil value
16:59:36: ERROR[main]: stack traceback:

In thread 7f9729846780:
/build/buildd/minetestc55-0.4.7/src/main.cpp:2179: int main(int, char**): Assertion '0' failed.
Debug stacks:
DEBUG STACK FOR THREAD 7f9729846780:
#0 int main(int, char**)
(Leftover data: #1 Dedicated server branch)
(Leftover data: #2 virtual void ServerMap::save(ModifiedState))
(Leftover data: #3 virtual void ServerMap::saveBlock(MapBlock*))
(Leftover data: #4 void ItemStack::serialize(std::ostream&) const)


I got an error which occur on all of these mods :
- [Mod] Inventory++ : forum.minetest.net/viewtopic.php?id=6204
- [Mod] Inventory Plus : forum.minetest.net/viewtopic.php?id=3100
- [Mod] Mod menu : forum.minetest.net/viewtopic.php?id=5824

I'm only using these mods if it can help : farming_plus, mobs, zcg.

PostPosted: Sun Nov 24, 2013 21:20
by Mito551
hey. i've got this problem with your mod and i can't figure out if i can fix it.
where do you define mx (max x)?


http://screenshot.su/show.php?img=e1b474083ac02b0ff60faa002601a674.jpg

PostPosted: Sat Mar 29, 2014 09:36
by ZachyGames
i got this error when i enable it

[spoiler]18:52:12: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:12: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:12: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:12: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:12: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:12: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:12: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:12: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_diamond.png" while building texture
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_diamond.png"
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_mese_crystal.png" while building texture
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_mese_crystal.png"
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "farming_string.png" while building texture
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "farming_string.png"
18:52:12: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "farming_wheat.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "farming_wheat.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "maptools_gold_coin.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "maptools_gold_coin.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "homedecor_shingles_asphalt_inv.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "homedecor_shingles_asphalt_inv.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "homedecor_shingles_asphalt.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "homedecor_shingles_asphalt.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_glass.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_glass.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_glass.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_glass.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_glass.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_glass.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_steel_ingot.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_steel_ingot.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_coal_lump.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_coal_lump.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "travelnet_inv.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "travelnet_inv.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "moreores_tin_ingot.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "moreores_tin_ingot.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "default_tool_diamondsword.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "default_tool_diamondsword.png"
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Could not load image "farming_bread.png" while building texture
18:52:13: ERROR[main]: generateImage(): Creating a dummy image for "farming_bread.png"
18:52:36: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:36: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:57: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:57: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:57: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:57: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:52:57: ERROR[main]: Client::getMesh(): Mesh not found: "uniskins_character.x"
18:52:57: ERROR[main]: GenericCAO::addToScene(): Could not load mesh uniskins_character.x
18:53:31: ERROR[main]: Something failed
[/spoiler]

Re: [Mod] Inventory++ [github] [inventory_plus]

PostPosted: Mon Jul 07, 2014 15:40
by TenPlus1
In minetest 0.4.10 icons overlap the crafting area when Inventory Plus uses more than 3 mod buttons, although creative mode works fine... I've attached a quick fix by replacing the init.lua file with this one...

Re: [Mod] Inventory++ [github] [inventory_plus]

PostPosted: Fri Jul 18, 2014 15:33
by addi
TenPlus1 wrote:In minetest 0.4.10 icons overlap the crafting area when Inventory Plus uses more than 3 mod buttons, although creative mode works fine... I've attached a quick fix by replacing the init.lua file with this one...

Hey Zeg9, I m waiting for an update wich fixes it.