[Mod] Oil Mod [1.1.2] [oil]

PewDiePie
 

by PewDiePie » Thu Aug 02, 2012 00:59

does it have to be over an oil thing under water. because mines not pumping anything
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3771
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Fri Aug 03, 2012 17:56

The Pump only pumps Oil
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

User avatar
SegFault22
Member
 
Posts: 870
Joined: Mon May 21, 2012 03:17
Location: NaN

by SegFault22 » Fri Aug 10, 2012 07:02

I found a fix to the weird bug where placing a pipe also makes another pipe under it.
Find the code that looks like this:
Code: Select all
minetest.register_on_placenode(function(pos, newnode, placer)
    pos.y = pos.y - 1 -- Fix a weird Bug

The line saying ''pos.y = pos.y - 1'' is what makes the pipe under the pipe. The way to fix this is to change the 1 to a 0, like so:
Code: Select all
minetest.register_on_placenode(function(pos, newnode, placer)
    pos.y = pos.y - 0 -- Fix a weird Bug

:D
Resources are abundant; only money is scarce. People should not have to work hard and remain poor just to pay for the needs of survival.
Society can thrive without money - but only if productive members of society are rewarded for being productive.
 

cornernote
Member
 
Posts: 844
Joined: Wed Jul 11, 2012 15:02

by cornernote » Fri Aug 10, 2012 08:23

after your change it in effect does nothing so the lines can be removed which should make it faster
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3771
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Fri Aug 10, 2012 11:13

I made that because there were a Bug where the position Y was 1 Block too high
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

User avatar
SegFault22
Member
 
Posts: 870
Joined: Mon May 21, 2012 03:17
Location: NaN

by SegFault22 » Sat Aug 11, 2012 19:13

oh. Well, that is what makes the pipes spawn under the other pipes, at -y 1.
Resources are abundant; only money is scarce. People should not have to work hard and remain poor just to pay for the needs of survival.
Society can thrive without money - but only if productive members of society are rewarded for being productive.
 

Herbst23
New member
 
Posts: 1
Joined: Sun Sep 02, 2012 20:33

by Herbst23 » Sun Sep 02, 2012 20:35

how do you make a fuel bucket
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3771
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Mon Sep 03, 2012 14:12

Herbst23 wrote:how do you make a fuel bucket

1.0: Image
1.1.2dev: Use a Siphon
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

User avatar
ruskie
New member
 
Posts: 6
Joined: Sat Oct 27, 2012 20:05
Location: Ljubljana.Slovenia.Europe

by ruskie » Tue Nov 06, 2012 13:38

Hmm how about making fuel barrels? Also any compatibility of power output with technic?
 

jy2810
New member
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 19, 2013 01:26

by jy2810 » Tue Jul 23, 2013 06:38

is this mod still being developed cause i would love to see more updates
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3771
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Fri Jul 26, 2013 18:25

No, I'm currently not working on updated for this.
I'm open to ideas however.
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

banninga.j.m
Member
 
Posts: 22
Joined: Sun Nov 10, 2013 23:39

by banninga.j.m » Thu Jan 23, 2014 02:22

I can't find any oil. Is it hard to find?
 

billysees
New member
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 19, 2014 12:06

by billysees » Fri Feb 21, 2014 23:49

instead of cobblestone, why not steel for pipes
 

FNC
Member
 
Posts: 15
Joined: Fri Jan 10, 2014 22:21

by FNC » Sat Mar 22, 2014 22:58

is there a way to take the fuel buckets and put them into a chest auto?
 

UOAbigail
Member
 
Posts: 19
Joined: Mon Feb 24, 2014 13:07

by UOAbigail » Sun Mar 23, 2014 00:39

Greetings

FNC wrote:is there a way to take the fuel buckets and put them into a chest auto?


If you have pipeworks installed, the sand tube will do this for you if you place it within 2 tiles of the fuel buckets.

Peace
UOAbigail
 

FNC
Member
 
Posts: 15
Joined: Fri Jan 10, 2014 22:21

by FNC » Sun Mar 23, 2014 12:54

LOL, that makes sence, I have it installed on my FTB singleplayer world :)

-FNC
 

User avatar
Karl der ...
Member
 
Posts: 15
Joined: Mon Jul 24, 2017 18:18
In-game: gameit

Re: [Mod] Oil Mod [1.1.2] [oil]

by Karl der ... » Tue Sep 05, 2017 15:00

MyPC can't find the file :(
I like Minetest.
 

User avatar
Karl der ...
Member
 
Posts: 15
Joined: Mon Jul 24, 2017 18:18
In-game: gameit
 

User avatar
Nathan.S
Member
 
Posts: 804
Joined: Wed Sep 24, 2014 17:47
Location: Bigsby Texas
GitHub: NathanSalapat
IRC: NathanS21
In-game: NathanS21

Re: [Mod] Oil Mod [1.1.2] [oil]

by Nathan.S » Wed Sep 20, 2017 02:21

This is an old mod, there is a good chance that nobody has the file.
I record Minetest videos, Mod reviews, Modding tutorials, and Lets plays.
Check out my website, and brand new Minetest Modding Course
 

User avatar
Karl der ...
Member
 
Posts: 15
Joined: Mon Jul 24, 2017 18:18
In-game: gameit

Re: [Mod] Oil Mod [1.1.2] [oil]

by Karl der ... » Thu Sep 21, 2017 16:17

Nathan.S wrote:This is an old mod, there is a good chance that nobody has the file.


Wath is if I want have this mod?
I like Minetest.
 

User avatar
v-rob
Member
 
Posts: 557
Joined: Thu Mar 24, 2016 03:19
Location: Right behind you.
GitHub: v-rob

Re: [Mod] Oil Mod [1.1.2] [oil]

by v-rob » Thu Sep 21, 2017 22:51

This mod was made in 2012 in a very early version. It can't work in the newer versions.
 

Previous

Return to Old Mods



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests