Čeština

Czech
alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

Čeština

by alexandr » Sat Mar 10, 2012 18:57

Pokud chcete diskutovat o Minetestu v češtině,máte tady příležitost.
 

tomasbrod
New member
 
Posts: 1
Joined: Sat May 12, 2012 15:20

by tomasbrod » Sat May 12, 2012 15:26

Zalozil uz nekdo server pre Slovensko anebo Cehy? Ak nie chcel by som Ja. Byvam v strednom slovensku.
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 15:21

no uz som :)))
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 15:28

hej :(
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

by alexandr » Mon Jul 09, 2012 15:32

proc mi dava furt banny?
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

by alexandr » Mon Jul 09, 2012 15:33

uz me to stve.du zkusit jinej server. :(
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

by alexandr » Mon Jul 09, 2012 15:35

rek bys mi dyztak jastli ten me unbannul?
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

by alexandr » Mon Jul 09, 2012 15:37

ani ten jinej nefunguje :(
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 15:47

ze za 3 min by si mal mat unban
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 15:53

netusim, asi mu strasi vo vezi
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

by alexandr » Mon Jul 09, 2012 15:59

to uz je skoro 5 minut
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 16:01

uz odisli zo server, da si ti pripojit?
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 16:10

skus za minutu
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic
 

alexandr
Member
 
Posts: 21
Joined: Sat Mar 10, 2012 18:54
Location: Czech Republic

by alexandr » Mon Jul 09, 2012 16:11

co znamena "connection timed out"?
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 16:11

okey, uz by ti to malo ist
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Mon Jul 09, 2012 16:11

connect time out, server lagol, padol, alebo nemas zapojeny net :D daj esteraz connect
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

Kreaty
New member
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 04, 2011 17:13

by Kreaty » Wed Jul 18, 2012 11:55

Zdravím,
tohle je trochu mimo téma, ale jaksi mi nejde založit nové vlákno, nebo jak se tomu tady říká.
Jsem rád, že jsem po dlouhé době na tomhle fóru konečně narazil na Čechy a Slováky a zároveň bych chtěl poprosit o radu.
Moc rád bych si zahrál multiplayer, ale všechny servery, které jsem našel, měly nainstalované mody, z nichž mi vždycky minimálně třetina nešla spustit. Když jsem je nainstaloval na svůj minetest a chtěl spustit hru, objevila se tabulka. Nevím, co tam bylo přesně napsáno, ale vždycky tam byla napsaná cesta ke složce s modem a v některých případech tam bylo něco jako Illegal, nebo Aces.
Mám verzi minetestu 0.4.dev-20120606. S vytvářením a upravováním modifikací nemám žádné zkušenosti, proto prosím o radu. Nevím jestli to náhodou není počítačem, tak pro jistotu přidám pár údajů:
RAM: 256 Mb
Grafika: 64 Mb
Processor: 2,53 GHz
OS: Win XP

Nedivte se, že je ten počítač tak slabej, je to přes 10 let starej zgarb a na novej bohužel nemám.
 

User avatar
AspireMint
Member
 
Posts: 293
Joined: Mon Jul 09, 2012 12:59
GitHub: AspireMint
IRC: AspireMint
In-game: AspireMint

by AspireMint » Thu Jul 19, 2012 11:26

Na hlavnej stranke fora (Minetest Forums) nemozes pridavat nove vlakna, to moze jedine admin/moderator, ale napr. v
Minetest Forums » Discussion in other languages mozes vytvorit nove vlakno - scrolni stranku dole, a uvidis "Post new topic" cez toto sa vytvara vlakno (este som neskusal, ale malo by to tak byt :)
Zatial som hral 2 servery (0.3v) , akurat hram na redcrab.suret.net (port:30031), mozem odporucit, dobry server, nemam ziadne mody, nic, a ide to v pohode, takze aj 0.4 by mala ist v poho (port:30401).
Access ti moze pisat ak nejde server, alebo si zadal zly port/ip.
Ja tiez nemam silny pc, a tato hra asi nema take poziadavky ako GTA4 :D pokial je server dobry, da sa hrat aj s mensimi lagmi :)
pri najhorsom das reconnect, a hned ti to pojde lepsie :)
(moje fps = 35-60)
Album
"I came here to drink milk and kick ass, and I've just finished my milk!" ― Maurice Moss

Im square o/
 

Kreaty
New member
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 04, 2011 17:13

by Kreaty » Fri Jul 20, 2012 04:49

Jo, nešlo mi to založit, protože jsem nebyl schopen odpovědět na otázku, která se mi objevila před dokončením zakládání vlákna.
Jinak dík za rady, včera jsem se zkoušel na pár serverů připojit. Šel z nich jenom jeden, ale aspoň něco.
Dneska zkusím ten redcrab a někdy se domluvíme, kdy se tam všichni sejdem :)
 

Kreaty
New member
 
Posts: 7
Joined: Sun Dec 04, 2011 17:13

by Kreaty » Sun Jul 22, 2012 08:57

A ještě bych se chtěl zeptat:
Jsou ve verzi 0.4.dev-20120606 vůbec mobové? Ve starších verzích stačilo jen nahlédnout do nějaké jeskyně a už po mě letělo 20 ohnivých koulí, ale v téhle verzi jsem nepotkal ještě ani jednoho oerkiiho, dungeonmastera a dokonce ani krysu, a to už mám za sebou průzkum třech obrovských jeskyní. Dokonce jsem nenašel ani jeden dungeon, a že jich ve starších verzích bylo požehnaně.
 

Next

Return to Česky



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest