How do I configure this?

User avatar
rluda
New member
 
Posts: 5
Joined: Wed Oct 05, 2011 01:31

How do I configure this?

by rluda » Sat Oct 29, 2011 22:08

I cannot find how to map "select item" (default is 0,1,...9 and mouse wheel) in the example file. Is there a reason for this? If not, then what do I type to do this?
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3809
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Sun Oct 30, 2011 11:49

You can't change it
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

User avatar
Staffs
Member
 
Posts: 329
Joined: Thu Aug 04, 2011 13:16
 

User avatar
rluda
New member
 
Posts: 5
Joined: Wed Oct 05, 2011 01:31

by rluda » Sun Oct 30, 2011 17:04

Aw man, well thanks!
 


Return to General Discussion



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests