I downloaded a minetest with a built in server

Post Reply
User avatar
Chinchow
Member
Posts: 684
Joined: Tue Sep 18, 2012 21:37

I downloaded a minetest with a built in server

by Chinchow » Post

It had an option similar to the minetest file the one similar to command prompt I do not know what this is and decided to ask does anyone have an answer
Sometimes, it's harder to think up a mod than it is to create it.
Mods: Orichalcum Stonebricks Extra Chests

User avatar
xyz
Member
Posts: 450
Joined: Thu Nov 10, 2011 14:25

by xyz » Post

minetest binary can act as minetestserver, just add --server to its command line flags

Ragnar
Member
Posts: 850
Joined: Thu Oct 25, 2012 15:19
Location: Estonia
Contact:

by Ragnar » Post

when i installed mt with cal's 1 line install + compile, i got both minetest+Minetestserver =)
Are you saying that I put an abnormal brain into a seven and a half foot long, fifty-four inch wide GORILLA?

User avatar
Chinchow
Member
Posts: 684
Joined: Tue Sep 18, 2012 21:37

by Chinchow » Post

Ragnar wrote:when i installed mt with cal's 1 line install + compile, i got both minetest+Minetestserver =)
That's what I got
Sometimes, it's harder to think up a mod than it is to create it.
Mods: Orichalcum Stonebricks Extra Chests

User avatar
Gage
Member
Posts: 45
Joined: Mon Sep 10, 2012 10:17

by Gage » Post

whait so u can have your pc run a server without anything but a file?

User avatar
PilzAdam
Member
Posts: 4026
Joined: Fri Jul 20, 2012 16:19
GitHub: PilzAdam
IRC: PilzAdam
Location: Germany

by PilzAdam » Post

Gage wrote:whait so u can have your pc run a server without anything but a file?
Umm... yes? All programs are files. Ok, you need an OS too (preferably a Linux distro).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest