Malware in test.mine.bz?

Post Reply
User avatar
Roflo
Member
Posts: 51
Joined: Sun Nov 06, 2011 16:31

Malware in test.mine.bz?

by Roflo » Post

To whomever is the sysadmin for http://test.mine.bz/, FYI:

I checked the Wiki using Google Chrome today and it says it may have been infected with malware.

A diagnostic page was provided:
http://safebrowsing.clients.google.com/ ... e&hl=en-US

Hope this helps..
-R

PS - To everybody else.. just don't panic... We can't yet tell if there really is some malware.
Unless otherwise specified: I use linux and run (and compile) the latest dev.

User avatar
jordan4ibanez
Member
Posts: 1895
Joined: Tue Sep 27, 2011 18:44
GitHub: jordan4ibanez
IRC: jordan4ibanez
In-game: jordan4ibanez
Location: Rhode Island, USA

by jordan4ibanez » Post

this happened to me to notice how it says "Of the 9 pages we tested on the site over the past 90 days, 0 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent." as long as it says 0 there is no issue i guess something is up though
Last edited by jordan4ibanez on Sat Jan 14, 2012 23:29, edited 1 time in total.
I've been gone for a long time

User avatar
XCalibur54
Member
Posts: 51
Joined: Mon Oct 24, 2011 01:29

by XCalibur54 » Post

I got a warning when I went to the main site in Google Chrome. It says the site hosts malware and has infected 1 other site. I only got the warning for the main site, and I haven't been affected by anything. Probably just a bug in Google's malware algorithm.
Moderator of redcrab's 0.4 server: http://c55.me/minetest/forum/viewtopic.php?id=606

User avatar
sfan5
Moderator
Posts: 3944
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
GitHub: sfan5
IRC: sfan5
Location: Germany

by sfan5 » Post

I got a Warning too
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)

User avatar
celeron55
Administrator
Posts: 476
Joined: Tue Apr 19, 2011 10:10
GitHub: celeron55
IRC: celeron55

by celeron55 » Post

That is for mine.bz (or whatever.mine.bz); not test.mine.bz, which is the only subdomain I use.

Jordach
Member
Posts: 4527
Joined: Mon Oct 03, 2011 17:58
GitHub: Jordach
IRC: Jordach
In-game: Jordach
Location: Blender Scene

by Jordach » Post

I just checked on my tablet, its just a apache file server, with no files.
viewtopic.php?f=10&t=19056 Solar Plains Dev Server

User avatar
cisoun
Member
Posts: 232
Joined: Tue Apr 19, 2011 18:56
GitHub: cisoun
IRC: cisoun
In-game: cisoun
Location: Switzerland
Contact:

by cisoun » Post

Yeah, .bz domains are sometimes related to websites providing malwares. In this case, it's Google's fault.
Not here for a while due to some troubles between my graphic card and Minetest.
Cisoun's Texture Pack | The Conifers Mod (deprecated) | Faenza icons for Minetest |
Website

User avatar
RAPHAEL
Member
Posts: 627
Joined: Tue Nov 01, 2011 09:09
Location: Earth

by RAPHAEL » Post

Yea just noticed the warning on my firefox.
"Before you speak, ask yourself: Is it kind, is it true, is it necessary, does it improve upon the silence?"
My mods: http://goo.gl/n4kpn
(Currently Various, Industrial, Fakeblocks, Jail, MoarCraft, Christmas, Replicator, minetest dev installer for linux, bash mod installer, windows mod installer)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests