How do I /giveme a command block in mesecons?

User avatar
Tobunchies
Member
 
Posts: 29
Joined: Sat Apr 12, 2014 23:09
Location: South Jordan, UT
In-game: Tobunchies
 

User avatar
HeroOfTheWinds
Member
 
Posts: 470
Joined: Wed Apr 23, 2014 23:16
Location: Hawaii
GitHub: HeroOfTheWinds
IRC: WindHero

Re: How do I /giveme a command block in mesecons?

by HeroOfTheWinds » Fri Apr 25, 2014 01:48

command block has been temporarily removed until it gets fixed.

The code from mesecons:
Code: Select all
-- removed until fixed
Nam ex spatio, omnes res venire possunt.
Why let the ground limit you when you can reach for the sky?
Back to college now, yay for sophomore year schedules. :P
 

User avatar
ShadowNinja
Developer
 
Posts: 199
Joined: Tue Jan 22, 2013 22:35
GitHub: ShadowNinja
IRC: ShadowNinja
In-game: ShadowNinja

Re: How do I /giveme a command block in mesecons?

by ShadowNinja » Fri Apr 25, 2014 02:19

The command block is fixed now.
And use /giveme mesecons_commandblock:commandblock_off
The best way to contact me is usually IRC (InchraNet, freenode).
 

User avatar
Tobunchies
Member
 
Posts: 29
Joined: Sat Apr 12, 2014 23:09
Location: South Jordan, UT
In-game: Tobunchies
 

User avatar
ShadowNinja
Developer
 
Posts: 199
Joined: Tue Jan 22, 2013 22:35
GitHub: ShadowNinja
IRC: ShadowNinja
In-game: ShadowNinja

Re: How do I /giveme a command block in mesecons?

by ShadowNinja » Fri Apr 25, 2014 02:30

Post updated with the right nodename.
Also, for future reference: reading the code is helpfull, I found the answer here: https://github.com/Jeija/minetest-mod-m ... k/init.lua
The best way to contact me is usually IRC (InchraNet, freenode).
 

User avatar
Tobunchies
Member
 
Posts: 29
Joined: Sat Apr 12, 2014 23:09
Location: South Jordan, UT
In-game: Tobunchies
 


Return to General Discussion



Who is online

Users browsing this forum: gpcf and 4 guests