Post your texture pack conversion requests here

User avatar
LolManKuba
Member
Posts: 939
Joined: Fri Feb 10, 2012 22:36
Location: Ontario, Canada
Contact:

Post your texture pack conversion requests here

by LolManKuba » Post

Kind've similar to the Texture Requests posted by Neko and I created this topic to stop people from posting for requests to convert Minecraft Texture Packs to MineTest, and if you have texture pack requests.
Okay kind've similar to the way Neko did the list to request.

Name of Texture Pack:
Link to Texture Pack:
Size of Texture Pack (If the texture pack has different sizes)

Note: posting a request here does not mean your pack will be converted, but if there is enough interest towards it, it might be converted by someone one day.
Last edited by LolManKuba on Sun Jul 29, 2012 08:12, edited 1 time in total.

User avatar
TheLoLMan
Member
Posts: 190
Joined: Sat Jun 16, 2012 13:43

by TheLoLMan » Post

Name Of Texture Pack:BorderCraft
Link:http://www.minecraftforum.net/topic/133 ... aft-ver18/
Size:250x250

Please convert 0.31-win-32

User avatar
Calinou
Moderator
Posts: 3162
Joined: Mon Aug 01, 2011 14:26
GitHub: Calinou
IRC: Calinou
In-game: Calinou
Location: Troyes, France
Contact:

by Calinou » Post

TheLoLMan wrote:Name Of Texture Pack:BorderCraft
Link:http://www.minecraftforum.net/topic/133 ... aft-ver18/
Size:250x250

Please convert 0.31-win-32
It's actually only available in 128x128, 64x64 and 32x32. ;)

User avatar
TheLoLMan
Member
Posts: 190
Joined: Sat Jun 16, 2012 13:43

by TheLoLMan » Post

64x64

User avatar
RedWolf
Member
Posts: 34
Joined: Tue Jun 05, 2012 11:17

by RedWolf » Post

hey can you cinvert this tp >? http://www.minecraftforum.net/topic/930 ... 13-i-hope/ please

User avatar
InfinityProject
Member
Posts: 1009
Joined: Sat Mar 17, 2012 00:52
Location: World of Infinity, US

by InfinityProject » Post


Jordach
Member
Posts: 4523
Joined: Mon Oct 03, 2011 17:58
GitHub: Jordach
IRC: Jordach
In-game: Jordach
Location: Blender Scene

by Jordach » Post

InfinityProject wrote:Feathersong
Looks nice! I might convert this later.
viewtopic.php?f=10&t=19056 Solar Plains Dev Server

User avatar
cornernote
Member
Posts: 844
Joined: Wed Jul 11, 2012 15:02

by cornernote » Post

logocraft to legotest

User avatar
tonyka
Member
Posts: 320
Joined: Sat Jun 16, 2012 04:08
Location: Alicante, España

by tonyka » Post

cornernote wrote:logocraft to legotest
I can do it, but this requires changing the data of default mods ...
This would be a Mod-Texturepack ...

I have a question regarding ...

you can replace the entire node putting ":" before the name ...

minetest.register_node("default:stone", {
description = "Stone",
...
})

to

minetest.register_node(":default:stone", {
description = "Stone",
...
})

but I just want to change a parameter of the node ...

tiles = {"default_stone.png"}, to tiles = {"texture_mod_stone_top.png", "texture_mod_stone_top.png", "texture_mod_stone_lateral.png},

this is possible without having to copy the entire node?
My mod: [MOD]3D Forniture 1.0
Download: 3DForniture_v_1.0.zip
Page development (European Castilian):
Moviliario 3D (proyecto 3D Forniture)

User avatar
Sokomine
Member
Posts: 4014
Joined: Sun Sep 09, 2012 17:31
GitHub: Sokomine

by Sokomine » Post

My Minecraft classic converter has the same problem: stairs:slab_stone need another picture. Other nodes change other values of default nodes as well (mostly turn the nodes into passive ones).
A list of my mods can be found here.

User avatar
tonyka
Member
Posts: 320
Joined: Sat Jun 16, 2012 04:08
Location: Alicante, España

by tonyka » Post

Sokomine wrote:My Minecraft classic converter has the same problem: stairs:slab_stone need another picture. Other nodes change other values of default nodes as well (mostly turn the nodes into passive ones).
the perfect solution would be:
http://minetest.net/forum/viewtopic.php ... 393#p42393
My mod: [MOD]3D Forniture 1.0
Download: 3DForniture_v_1.0.zip
Page development (European Castilian):
Moviliario 3D (proyecto 3D Forniture)

User avatar
PilzAdam
Member
Posts: 4026
Joined: Fri Jul 20, 2012 16:19
GitHub: PilzAdam
IRC: PilzAdam
Location: Germany

by PilzAdam » Post

tonyka wrote:you can replace the entire node putting ":" before the name ...

minetest.register_node("default:stone", {
description = "Stone",
...
})

to

minetest.register_node(":default:stone", {
description = "Stone",
...
})

but I just want to change a parameter of the node ...

tiles = {"default_stone.png"}, to tiles = {"texture_mod_stone_top.png", "texture_mod_stone_top.png", "texture_mod_stone_lateral.png},

this is possible without having to copy the entire node?
Try this (untested):

Code: Select all

local table = minetest.registered_nodes["nodename"]
table.param = value
minetest.register_node(":nodename", table)

User avatar
TheLoLMan
Member
Posts: 190
Joined: Sat Jun 16, 2012 13:43

by TheLoLMan » Post

Defaind

User avatar
tonyka
Member
Posts: 320
Joined: Sat Jun 16, 2012 04:08
Location: Alicante, España

by tonyka » Post

PilzAdam wrote: Try this (untested):

Code: Select all

local table = minetest.registered_nodes["nodename"]
table.param = value
minetest.register_node(":nodename", table)
thanks ... when I can I try it,,,
My mod: [MOD]3D Forniture 1.0
Download: 3DForniture_v_1.0.zip
Page development (European Castilian):
Moviliario 3D (proyecto 3D Forniture)

User avatar
sky
Member
Posts: 152
Joined: Tue Oct 16, 2012 11:59
Location: SKY

by sky » Post

can someone convert this one right here : http://www.minecraftforum.net/topic/842 ... k-edition/

User avatar
MrArmyman3
New member
Posts: 5
Joined: Sat Sep 08, 2012 03:18

by MrArmyman3 » Post

How do I add a player texture?

User avatar
InfinityProject
Member
Posts: 1009
Joined: Sat Mar 17, 2012 00:52
Location: World of Infinity, US

by InfinityProject » Post

MrArmyman3 wrote:How do I add a player texture?
Put a valid player.png and player_back.png in your textures/all folder.
You can get some Player textures by clicking these pretty blue words.

User avatar
jordan4ibanez
Member
Posts: 1895
Joined: Tue Sep 27, 2011 18:44
GitHub: jordan4ibanez
IRC: jordan4ibanez
In-game: jordan4ibanez
Location: Rhode Island, USA

by jordan4ibanez » Post

Faithful with more ores, technic, mesecons, doors, fire
I've been gone for a long time

User avatar
Actev8
Member
Posts: 120
Joined: Sat Sep 15, 2012 14:09

by Actev8 » Post


User avatar
Spots
Member
Posts: 124
Joined: Tue Jul 24, 2012 12:12
Location: Outta my mind someplace.

by Spots » Post

is there a way to either make a texture pack or a mod to give plants a slight glow at night and maybe make the trees look a bit alien with a glow i love what tonyka did in http://minetest.net/forum/viewtopic.php?id=2845 , i was wanting something a bit out of the norm to play

User avatar
Ade96
Member
Posts: 94
Joined: Sun Jun 24, 2012 15:48
Location: Finland

by Ade96 » Post

Could this JohnSmith texture pack be converted to Minetest? http://www.minecraftforum.net/topic/267 ... 7-32x-142/
If you're interested, here are some screenshots of my Redcrab's server's medieval town: http://ade96.imgur.com/ (Updated 8th of December)

User avatar
jojoa1997
Member
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Post

can the traditional beauty be converted to minetest?
http://www.minecraftforum.net/topic/169 ... t-edition/
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right

User avatar
Likwid H-Craft
Member
Posts: 1113
Joined: Sun Jan 06, 2013 14:20
Location: Lost in Crypt

by Likwid H-Craft » Post

Sure thing jojo I just playing around with that few days ago I finish it up, and add it for you.
My Domain's/others:
http://likwidtest.hj.cx/ (Not Done)

User avatar
jojoa1997
Member
Posts: 2890
Joined: Thu Dec 13, 2012 05:11
Location: Earth

by jojoa1997 » Post

Thanks. I have converted it but some of the textures need editing like leaves. They are just grey. You could use this. It reneames most of them needed. https://github.com/jojoa1997/Minecraft_ ... _converter
Coding;
1X coding
3X debugging
12X tweaking to be just right

User avatar
Likwid H-Craft
Member
Posts: 1113
Joined: Sun Jan 06, 2013 14:20
Location: Lost in Crypt

by Likwid H-Craft » Post

Oh, so you just like the Leaves done?
My Domain's/others:
http://likwidtest.hj.cx/ (Not Done)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest