Rat mod? *Answered*

User avatar
swordpaint12
Member
 
Posts: 191
Joined: Sat Aug 22, 2015 00:50
Location: Foobass, isle of Atlantis, castle of Bardvendelle
In-game: [swordpaint12][Belching_Balladeer]

Rat mod? *Answered*

by swordpaint12 » Fri May 05, 2017 21:46

Is there a mod that only contains rats and nothing else?

Edit: I'm playing around with making a small food mod. I've asked this question so I can know if there is a small mod that contains only rats or rats and just a few other things so I can see if I can make some kind of rat foods, like how they were caught and cooked in the really old versions.
Last edited by swordpaint12 on Tue May 09, 2017 17:10, edited 1 time in total.
God's not dead; remember that!
Yay for MT! No MC here!
I am a human. I'm younger than 100 years old.
I've been playing Minetest since December 2014.

I'm amazed that I haven't been on here in so long! My latest minetest accomplishment was mining by hand (well, as close as you can get in a computer game) a circle 30 blocks in diameter. It took forever but it's pretty cool.
 

User avatar
swordpaint12
Member
 
Posts: 191
Joined: Sat Aug 22, 2015 00:50
Location: Foobass, isle of Atlantis, castle of Bardvendelle
In-game: [swordpaint12][Belching_Balladeer]

Re: Rat mod? *edited with more info*

by swordpaint12 » Tue May 09, 2017 12:45

Bumping-- would appreciate an answer.
God's not dead; remember that!
Yay for MT! No MC here!
I am a human. I'm younger than 100 years old.
I've been playing Minetest since December 2014.

I'm amazed that I haven't been on here in so long! My latest minetest accomplishment was mining by hand (well, as close as you can get in a computer game) a circle 30 blocks in diameter. It took forever but it's pretty cool.
 

User avatar
azekill_DIABLO
Member
 
Posts: 7489
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
Location: OMICRON
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO

Re: Rat mod? *edited with more info*

by azekill_DIABLO » Tue May 09, 2017 16:45

Hum, as far as i know, they don't exist. But you can get a version of mila, or mobs and only add rats!
 

User avatar
swordpaint12
Member
 
Posts: 191
Joined: Sat Aug 22, 2015 00:50
Location: Foobass, isle of Atlantis, castle of Bardvendelle
In-game: [swordpaint12][Belching_Balladeer]

Re: Rat mod? *Answered*

by swordpaint12 » Tue May 09, 2017 17:11

Okay, thank you. That's all I needed to know. Now to go digging through some code...
God's not dead; remember that!
Yay for MT! No MC here!
I am a human. I'm younger than 100 years old.
I've been playing Minetest since December 2014.

I'm amazed that I haven't been on here in so long! My latest minetest accomplishment was mining by hand (well, as close as you can get in a computer game) a circle 30 blocks in diameter. It took forever but it's pretty cool.
 

User avatar
azekill_DIABLO
Member
 
Posts: 7489
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
Location: OMICRON
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO

Re: Rat mod? *Answered*

by azekill_DIABLO » Tue May 09, 2017 19:04

:)
obliviously, as i'm mila creator, i'll tell you mila is easier to change... just edit mobs.lua to what you want!
 

User avatar
azekill_DIABLO
Member
 
Posts: 7489
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
Location: OMICRON
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO

Re: Rat mod? *Answered*

by azekill_DIABLO » Tue May 09, 2017 19:06

wait, maybe i was wrong, there is maybe an old mod that adds rat... i won't remember.
 

User avatar
Andrey01
Member
 
Posts: 2308
Joined: Wed Oct 19, 2016 15:18
Location: Russia, Moscow
GitHub: Andrey2470T
In-game: Andrey01

Re: Rat mod? *Answered*

by Andrey01 » Tue May 09, 2017 19:46

Rats use on default and in mod Mobs Redo. Nowhere anymore, in my opinion.
 

User avatar
Melkor
Member
 
Posts: 292
Joined: Sat Sep 24, 2011 01:03
Location: Underground
 

User avatar
azekill_DIABLO
Member
 
Posts: 7489
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
Location: OMICRON
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO
 


Return to Modding Discussion



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests