[Clientmod] Calculator [calculator]

User avatar
DS-minetest
Member
 
Posts: 1112
Joined: Thu Jun 19, 2014 19:49
Location: I'm scared that if this is too exact, I will be unable to use my keyboard.
GitHub: DS-Minetest
In-game: DS

[Clientmod] Calculator [calculator]

by DS-minetest » Thu Jun 08, 2017 20:01

Calculator

It should be self-explaining.
Use the c and lua chatcommands.

Github
Download
Last edited by DS-minetest on Thu Jun 08, 2017 20:25, edited 1 time in total.
Do not call me -minetest.
Call me DS or DS-minetest.
I am German, so you don't have to pm me English if you are also German.
The background is a lie.
 

red-001
Member
 
Posts: 205
Joined: Tue Jan 26, 2016 20:15
GitHub: red-001
IRC: red-001
 

User avatar
GreenDimond
Member
 
Posts: 1272
Joined: Wed Oct 28, 2015 01:26
Location: SCP-3008
GitHub: GreenXenith
IRC: GreenDimond
In-game: GreenDimond

Re: [Clientmod] Calculator [calculator]

by GreenDimond » Thu Jun 08, 2017 20:09

Doesn't work.
Alright it works now.
I think I just forgot to enable it.
Y▹uTube | Mods | Patre●n | Twitter | Minetest Discord | GreenDimond#3232

Hey, you. You're finally awake.
You were trying to view their profile, right? Found the rest of their signature, same as us, and that guest over there.
 

User avatar
Diamond knight
Member
 
Posts: 459
Joined: Sun Apr 19, 2015 19:50
Location: Chilling in Constantinople
GitHub: Diamondknight
In-game: Ferrumprinceps
 

User avatar
ManElevation
Member
 
Posts: 896
Joined: Tue Aug 02, 2016 22:04
Location: Madrid,Spain
GitHub: ManElevation
IRC: ManElevation
In-game: ManElevation

Re: [Clientmod] Calculator [calculator]

by ManElevation » Tue Aug 01, 2017 12:45

interestion, i actually needed this
My Public Mods! Discord: Rottweiler Games#3368
 

whovian44
New member
 
Posts: 6
Joined: Mon Feb 26, 2018 07:17
Location: rather not state
GitHub: whovian44
IRC: whovian_44 or whovian44
In-game: lsuak whovian44 masterofkittys

Re: [Clientmod] Calculator [calculator]

by whovian44 » Thu Mar 08, 2018 22:24

Love the mod on paper and in operation! But I have been unable to use it as of late and in it's enabled so I do what's wrong other than it saying "empty command" do you know what's wrong and if so why?
 


Return to Client-side modding



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest