Page 1 of 1

[(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Sat Jul 08, 2017 20:11
by DS-minetest
Did you ever want to get the name of the server's world in csm? Now you can.
Server and client both need this to work.
Depends: csm_com
Download
github
Now I can begin giving my waypoints mod a sense.

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Sun Jul 16, 2017 17:04
by Lone_Wolf
Problem with this csm too. No name of world when I do .worldname?

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Sun Jul 16, 2017 18:28
by DS-minetest
Lone_Wolf wrote:Problem with this csm too. No name of world when I do .worldname?

That means the server doesn't have csm_worldname installed.

I could give the possibility to set the worldname manually in a formspec if the server doesn't have the mod.

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Sun Jul 16, 2017 18:42
by Lone_Wolf
DS-minetest wrote:
Lone_Wolf wrote:Problem with this csm too. No name of world when I do .worldname?

That means the server doesn't have csm_worldname installed.

I could give the possibility to set the worldname manually in a formspec if the server doesn't have the mod.

Yes please do that lol

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Fri Sep 08, 2017 21:44
by Qbiq
What is the command to change the world name? I'm using the notebook CSM as well, I think it would be nice to be able to switch between notes.

Image

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Sat Sep 09, 2017 10:32
by DS-minetest
Qbiq: You are using my worldstorage mod, not csm_worldname. They both register the chatcommand "worldname". You shouldn't use both mods at once.

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Sun Sep 10, 2017 09:14
by Qbiq
Ah... Thank you DS. Sorry about that.

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Thu Jan 25, 2018 14:26
by LemonFox
Any luck on making a way so you can make your own worldname if the server does not have one?
or maybe just outputting the server name as the worldname?

i want to use csm_waypoints but cant on the server i want to run it on as it does not have a name

Re: [(Client)Mod] get the worldname in csm [csm_worldname]

PostPosted: Thu Jan 25, 2018 17:19
by Lone_Wolf
LemonFox wrote:Any luck on making a way so you can make your own worldname if the server does not have one?
or maybe just outputting the server name as the worldname?

i want to use csm_waypoints but cant on the server i want to run it on as it does not have a name

I use this mod. It requires the teleport priv to work https://github.com/octacian/savepos