{SOLVED}Video Driver Issues

User avatar
IPushButton2653
Member
 
Posts: 666
Joined: Wed Nov 16, 2011 22:47
Location: Mississippi

{SOLVED}Video Driver Issues

by IPushButton2653 » Mon Feb 20, 2012 06:07

FIXED
Had a stray glass.xcf (xcf is the default file format for GIMP) in the default textures. Removed it and it works fine now.
Leaving up if anyone has this same problem.
Last edited by IPushButton2653 on Mon Feb 20, 2012 19:54, edited 1 time in total.
 

User avatar
RAPHAEL
Member
 
Posts: 627
Joined: Tue Nov 01, 2011 09:09
Location: Earth

by RAPHAEL » Mon Feb 20, 2012 09:10

I can say with opengl on linux I get a LOT of graphic glitches. But unsure if it is same as you are experiencing.
"Before you speak, ask yourself: Is it kind, is it true, is it necessary, does it improve upon the silence?"
My mods: http://goo.gl/n4kpn
(Currently Various, Industrial, Fakeblocks, Jail, MoarCraft, Christmas, Replicator, minetest dev installer for linux, bash mod installer, windows mod installer)
 

User avatar
dannydark
Member
 
Posts: 428
Joined: Fri Aug 12, 2011 21:28
Location: Manchester, UK

by dannydark » Mon Feb 20, 2012 14:21

IPushButton2653 wrote:When I use OpenGl, it gives me some error about the texture format being unsupported. It never says anything else other than the format being unsupported. I need to use OpenGl because Direct3D doesn't show certain inventory textures. Can someone please help?!?!


Are you sure it doesn't say anything in the debug log? as I get this sometimes on my windows system its usually down to a rogue thumbs.db file being in the textures folder, removing all of these should fix it, but other than that I have no issues with Direct3D or OpenGL on my side.
 

User avatar
IPushButton2653
Member
 
Posts: 666
Joined: Wed Nov 16, 2011 22:47
Location: Mississippi

by IPushButton2653 » Mon Feb 20, 2012 19:31

I found that the inventory textures wouldn't show in the inventory when I used Direct3D. So I used OpenGL for the longest until this. I have checked the debug, but I will run it again and see if I can find the problem.
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest