Wooden fences messed up after recent git update

redblade7
Member
 
Posts: 210
Joined: Sun Feb 15, 2015 07:14
IRC: redneonglow redblade7
In-game: redblade7 redblade7_owner

Wooden fences messed up after recent git update

by redblade7 » Tue Mar 22, 2016 19:38

Since a recent Minetest git update, all Moreblocks wooden fences excluding "Jungle Wood Fence" (not to be confused with "Junglewood Fence") have been replaced with a block resembling a colored version of a Ropes block.

screenshot_20160322_152641-edit.png
(583.83 KiB) Not downloaded yet
-redblade7, admin of: THE CREATIVE GARDENS (creative), THE VALLEYS (sandbox), and THE DIGITAL FARMS (farming/hunger/shops)
 

User avatar
Napiophelios
Member
 
Posts: 931
Joined: Mon Jul 07, 2014 01:14
GitHub: Napiophelios
IRC: Nappi
In-game: Nappi

Re: Wooden fences messed up after recent git update

by Napiophelios » Wed Mar 23, 2016 01:17

thats what the new fences look like in the Minetest game
if you are not using the latest dev build of Minetest engine

I dont know why it would make moreblocks fences look that way though.
I am not familiar with that mods contents.
There may be similarities in the registered node names maybe?

EDIT:
yeah you need to update to the latest Minetest engine
Jungle Wood Fence seems to be the only fence in Moreblocks mod
which is why its still using the fencelike drawtype.

All the ones that look weird are the new default fences using connected nodebox drawtype
 

redblade7
Member
 
Posts: 210
Joined: Sun Feb 15, 2015 07:14
IRC: redneonglow redblade7
In-game: redblade7 redblade7_owner

Re: Wooden fences messed up after recent git update

by redblade7 » Wed Mar 23, 2016 02:18

Napiophelios wrote:thats what the new fences look like in the Minetest game
if you are not using the latest dev build of Minetest engine

I dont know why it would make moreblocks fences look that way though.
I am not familiar with that mods contents.
There may be similarities in the registered node names maybe?

EDIT:
yeah you need to update to the latest Minetest engine
Jungle Wood Fence seems to be the only fence in Moreblocks mod
which is why its still using the fencelike drawtype.

All the ones that look weird are the new default fences using connected nodebox drawtype


I did another git pull on the server and there haven't been any changes since this afternoon (3/22/16). Is there something in minetest.conf.example I need to take into account?
-redblade7, admin of: THE CREATIVE GARDENS (creative), THE VALLEYS (sandbox), and THE DIGITAL FARMS (farming/hunger/shops)
 

sofar
Developer
 
Posts: 1703
Joined: Fri Jan 16, 2015 07:31
GitHub: sofar
IRC: sofar
In-game: sofar

Re: Wooden fences messed up after recent git update

by sofar » Wed Mar 23, 2016 06:53

redblade7 wrote:I did another git pull on the server and there haven't been any changes since this afternoon (3/22/16). Is there something in minetest.conf.example I need to take into account?


you need to update:

1) the server binary
2) the client which you use to connect to your server

You've probably omitted updating (2).
 

User avatar
azekill_DIABLO
Member
 
Posts: 7434
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
Location: OMICRON
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO
 

User avatar
MineYoshi
Member
 
Posts: 5354
Joined: Wed Jul 08, 2015 13:20
 

redblade7
Member
 
Posts: 210
Joined: Sun Feb 15, 2015 07:14
IRC: redneonglow redblade7
In-game: redblade7 redblade7_owner

Re: Wooden fences messed up after recent git update

by redblade7 » Sat Mar 26, 2016 18:46

Can someone please post screenshots of the new fences? (I use the Windows version which I'd imagine you'd need to buy Visual Studio to compile.)
-redblade7, admin of: THE CREATIVE GARDENS (creative), THE VALLEYS (sandbox), and THE DIGITAL FARMS (farming/hunger/shops)
 

sofar
Developer
 
Posts: 1703
Joined: Fri Jan 16, 2015 07:31
GitHub: sofar
IRC: sofar
In-game: sofar
 

User avatar
azekill_DIABLO
Member
 
Posts: 7434
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
Location: OMICRON
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO

Re: Wooden fences messed up after recent git update

by azekill_DIABLO » Fri May 12, 2017 13:55

redblade7 wrote:Can someone please post screenshots of the new fences? (I use the Windows version which I'd imagine you'd need to buy Visual Studio to compile.)

visual studio is free afaik. not totally for sure, but to compile mt it's free.
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest