WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

Post Reply
User avatar
burli
Member
Posts: 1643
Joined: Fri Apr 10, 2015 13:18

WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by burli » Post

I got lots of this messages

Code: Select all

WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found
I guess it has something to do with ABM. But what does that mean?

User avatar
azekill_DIABLO
Member
Posts: 7497
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO
Location: OMICRON
Contact:

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by azekill_DIABLO » Post

problem with a corrupted block with an abm i think

User avatar
burli
Member
Posts: 1643
Joined: Fri Apr 10, 2015 13:18

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by burli » Post

But what can cause this? What can I do? It seems that this interrupts my ambience mod. Sometimes I got a lot of this errors and then the ABM is not running

User avatar
azekill_DIABLO
Member
Posts: 7497
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO
Location: OMICRON
Contact:

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by azekill_DIABLO » Post

do u get the same error on a new map???

User avatar
burli
Member
Posts: 1643
Joined: Fri Apr 10, 2015 13:18

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by burli » Post

azekill_DIABLO wrote:do u get the same error on a new map???
If I just delete the database the error is gone

User avatar
burli
Member
Posts: 1643
Joined: Fri Apr 10, 2015 13:18

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by burli » Post

After about an hour I get the first error and it becomes worse

User avatar
azekill_DIABLO
Member
Posts: 7497
Joined: Wed Oct 29, 2014 20:05
GitHub: azekillDIABLO
In-game: azekill_DIABLO
Location: OMICRON
Contact:

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by azekill_DIABLO » Post

is the rythm of the error is always bigger?Do you use mods?is it an u to date client/subgame you are using?

User avatar
burli
Member
Posts: 1643
Joined: Fri Apr 10, 2015 13:18

Re: WARNING[Server]: Map::setNodeTimer(): Block not found

by burli » Post

Hm, I have two issues. I can't reproduce both in a new map. The "Block not found" issue happens in a new map, but only rarely. It seems to be an issue with another mod

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests