How do I use /set command?

User avatar
BBmine
Member
 
Posts: 3460
Joined: Sun Jul 12, 2015 22:51
Location: USA
GitHub: BBmine
IRC: BBmine
In-game: Baggins

How do I use /set command?

by BBmine » Thu Apr 27, 2017 14:43

Hi, I tried "/set protector_radius 5", but it still says 3 in my config file. (3 is what I had set it to manually earlier) Am I doing it right? Thanks in advance.
 

User avatar
bigfoot
Member
 
Posts: 203
Joined: Fri Sep 02, 2016 23:31
Location: Somewhere between polar bears and penguins.
GitHub: bigfoot547
IRC: bigfoot547 or bigfoot
In-game: bigfoot547 or bigfoot

Re: How do I use /set command?

by bigfoot » Fri Apr 28, 2017 13:07

2 years later: the settings are stored in ram (in the c++ global `g_settings`) but is only written to disk when `minetest.save_settings` is called in lua or until the minetest window is closed.
God's not dead, He's surely alive!
My Stuff | My User Page | Check out my website!
<bigfoot547> I major in existing. | <RedPanda246> Not every day is good, but there is good in every day.
Stay elusive ⓐⓝⓓ ⓣⓐⓛⓚ ⓘⓝ ⓒⓘⓡⓒⓛⓔⓢ!
 

User avatar
maikerumine
Member
 
Posts: 1345
Joined: Mon Aug 04, 2014 14:27
GitHub: maikerumine
In-game: maikerumine

Re: How do I use /set command?

by maikerumine » Fri Apr 28, 2017 13:47

Try /set timespeed 0 and see if sn stops.. then you know if ypu can writr t file. Then make sure protector radiusflag is in conf. Like abve note mtmustbe off to save newparam.
 

User avatar
BBmine
Member
 
Posts: 3460
Joined: Sun Jul 12, 2015 22:51
Location: USA
GitHub: BBmine
IRC: BBmine
In-game: Baggins

Re: How do I use /set command?

by BBmine » Sun Apr 30, 2017 13:01

maikerumine wrote:Try /set timespeed 0 and see if sn stops.. then you know if ypu can writr t file. Then make sure protector radiusflag is in conf. Like abve note mtmustbe off to save newparam.

Too many typos maike :P I can't quite figure out what you're trying to say :(
 

User avatar
Tmanyo
Member
 
Posts: 196
Joined: Mon Sep 29, 2014 01:20
Location: United States
GitHub: Tmanyo
IRC: Tmanyo
In-game: tmanyo

Re: How do I use /set command?

by Tmanyo » Tue May 02, 2017 01:29

BBmine wrote:
maikerumine wrote:Try /set timespeed 0 and see if sn stops.. then you know if ypu can writr t file. Then make sure protector radiusflag is in conf. Like abve note mtmustbe off to save newparam.

Too many typos maike :P I can't quite figure out what you're trying to say :(

I believe that maikerumine is trying to say, "Try 'set -n time_speed 0' and see if the sun stops. Then you know if you can write to the file. Then make sure protector radius flag is in the config file. Like above, note it must be off to save a new param."
Tmanyo
http://www.rrhmsservers.ml
Servers I Host:
Tmanyo-Realism
Mods of mine that I don't totally hate:
Bank Accounts
T-Rating
Tmusic Player
 

User avatar
BBmine
Member
 
Posts: 3460
Joined: Sun Jul 12, 2015 22:51
Location: USA
GitHub: BBmine
IRC: BBmine
In-game: Baggins

Re: How do I use /set command?

by BBmine » Tue May 09, 2017 22:55

Tmanyo wrote:
BBmine wrote:
maikerumine wrote:Try /set timespeed 0 and see if sn stops.. then you know if ypu can writr t file. Then make sure protector radiusflag is in conf. Like abve note mtmustbe off to save newparam.

Too many typos maike :P I can't quite figure out what you're trying to say :(

I believe that maikerumine is trying to say, "Try 'set -n time_speed 0' and see if the sun stops. Then you know if you can write to the file. Then make sure protector radius flag is in the config file. Like above, note it must be off to save a new param."

K thanks, I'll try it someday sooner/later :)
 

User avatar
BBmine
Member
 
Posts: 3460
Joined: Sun Jul 12, 2015 22:51
Location: USA
GitHub: BBmine
IRC: BBmine
In-game: Baggins

Re: How do I use /set command?

by BBmine » Fri Sep 08, 2017 00:33

Okay, I feel like I do not have write access to the file. I tried /set -n time_speed 0, but when I do /set time_speed, it says time_speed = 72 >:(
 

User avatar
Lone_Wolf
Member
 
Posts: 1983
Joined: Sun Apr 09, 2017 05:50
Location: Hopefully very far from yours, snoop :P
GitHub: LoneWolfHT
IRC: Lone_Wolf
In-game: Lone_Wolf

Re: How do I use /set command?

by Lone_Wolf » Sat Feb 03, 2018 19:14

BBmine wrote:Okay, I feel like I do not have write access to the file. I tried /set -n time_speed 0, but when I do /set time_speed, it says time_speed = 72 >:(

Don't use -n when you are overwriting a setting. You might have to restart the game to make the change too
 

Minetest_RN
New member
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 28, 2018 19:54
In-game: Minetester_RN

.

by Minetest_RN » Sat Mar 03, 2018 13:47

I don't know what to do can someone help me when I download a mod I put it in the mods file thing and I go on minetest and enable it and when I go on the world I made it says
failed to load and run script from LOL I cant type more.
In the end of it is says Check debug.txt for details.
So can someone help?
 

User avatar
Lone_Wolf
Member
 
Posts: 1983
Joined: Sun Apr 09, 2017 05:50
Location: Hopefully very far from yours, snoop :P
GitHub: LoneWolfHT
IRC: Lone_Wolf
In-game: Lone_Wolf

Re: .

by Lone_Wolf » Fri Mar 16, 2018 03:51

Minetest_RN wrote:I don't know what to do can someone help me when I download a mod I put it in the mods file thing and I go on minetest and enable it and when I go on the world I made it says
failed to load and run script from LOL I cant type more.
In the end of it is says Check debug.txt for details.
So can someone help?

So this was the error?
Image
Can't help you unless you explain what is wrong.
+ Is the error in the picture real?
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests