Mods not working?

Sailorman
Member
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 08, 2017 09:13
In-game: Sailorman

Mods not working?

by Sailorman » Fri Dec 15, 2017 06:47

Im having issues installing mods in Minetest. I have done so before and I did not have this problem. The mods are not showing up in the mods menu in-game. I have renamed the folders and still to no evail. Any help will be greatly appreciated!
Attachments
Screenshot from 2017-12-15 17-44-38.png
(38.05 KiB) Not downloaded yet
 

dawgdoc
Member
 
Posts: 215
Joined: Mon Feb 27, 2017 01:10
GitHub: dawgdoc

Re: Mods not working?

by dawgdoc » Fri Dec 15, 2017 07:55

From your screenshot it looks like your mods are in /home/<user>/.minetest/mods. Whereas they should be in /home/<user>/.minetest/mods.

/home/<user>/.minetest/ should already exist on your system. You may need to enable viewing hidden files to see that path. Ctrl-h should enable viewing of hidden files.
 

Sailorman
Member
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 08, 2017 09:13
In-game: Sailorman

Re: Mods not working?

by Sailorman » Fri Dec 15, 2017 08:09

dawgdoc wrote:From your screenshot it looks like your mods are in /home/<user>/.minetest/mods. Whereas they should be in /home/<user>/.minetest/mods.

/home/<user>/.minetest/ should already exist on your system. You may need to enable viewing hidden files to see that path. Ctrl-h should enable viewing of hidden files.



Thats seems to have worked, slightly. I am getting alot of errors. Anything that could help me?
Attachments
Screenshot from 2017-12-15 19-25-42.png
(51.29 KiB) Not downloaded yet
Screenshot from 2017-12-15 19-15-30.png
(35.89 KiB) Not downloaded yet
 

User avatar
Linuxdirk
Member
 
Posts: 1612
Joined: Wed Sep 17, 2014 11:21
Location: Germany
In-game: Linuxdirk
 

User avatar
burli
Member
 
Posts: 1608
Joined: Fri Apr 10, 2015 13:18

Re: Mods not working?

by burli » Fri Dec 15, 2017 09:35

dawgdoc wrote:From your screenshot it looks like your mods are in /home/<user>/.minetest/mods. Whereas they should be in /home/<user>/.minetest/mods.

/home/<user>/.minetest/ should already exist on your system. You may need to enable viewing hidden files to see that path. Ctrl-h should enable viewing of hidden files.


The current path is /home/<user>/minetest/mods without the dot in front of "minetest". But minetest must be a hidden directory (with a . in front of the folder name). The correct path is /home/<user>/.minetest/mods
 

Sailorman
Member
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 08, 2017 09:13
In-game: Sailorman
 

dawgdoc
Member
 
Posts: 215
Joined: Mon Feb 27, 2017 01:10
GitHub: dawgdoc

Re: Mods not working?

by dawgdoc » Sat Dec 16, 2017 02:50

burli wrote:
dawgdoc wrote:From your screenshot it looks like your mods are in /home/<user>/.minetest/mods. Whereas they should be in /home/<user>/.minetest/mods.

/home/<user>/.minetest/ should already exist on your system. You may need to enable viewing hidden files to see that path. Ctrl-h should enable viewing of hidden files.


The current path is /home/<user>/minetest/mods without the dot in front of "minetest". But minetest must be a hidden directory (with a . in front of the folder name). The correct path is /home/<user>/.minetest/mods

Yeah, I did one too many edits. :-[
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests