Nodes get bugged when placed

User avatar
BrunoMine
Member
 
Posts: 1016
Joined: Thu Apr 25, 2013 17:29
Location: SP-Brasil
GitHub: BrunoMine

Nodes get bugged when placed

by BrunoMine » Wed Aug 01, 2018 03:05

Nodes placed do not seem to work correctly.
Examples of errors:
  • The furnace will not become interagable when placed
  • The locked chest is not locked when placed
  • The chest inventory does not appear
  • The chest node remains open after closing the formspec
I believe these problems are caused by server connectivity latency issues, but I believe there must be a solution because the server should never allow such an error
Minetest version: 0.4.17.1
Last edited by BrunoMine on Wed Aug 01, 2018 14:15, edited 1 time in total.
 

User avatar
Krock
Developer
 
Posts: 4114
Joined: Thu Oct 03, 2013 07:48
Location: Switzerland
GitHub: SmallJoker

Re: Nodes get bugged when placed

by Krock » Wed Aug 01, 2018 07:34

Sounds like a mod problem. Check whether this issue persists in vanilla MTG.
Mod Search Engine - Mods by Krock - DuckDuckGo mod search bang: !mtmod <keyword here>
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests