Loading

Post Reply
Johann
New member
Posts: 4
Joined: Wed Mar 18, 2020 03:17
In-game: JohannLau

Loading

by Johann » Post

The loading goes up to "media - 100%" and it stopped loading, without "intializing nodes".
Can anyone help with this please?

Emerald
Member
Posts: 12
Joined: Sat Feb 02, 2019 02:41
IRC: Emerald2
In-game: Emerald2

Re: Loading

by Emerald » Post

Is that a local game or are you attempting to connect to a server? If so, which server?

Johann
New member
Posts: 4
Joined: Wed Mar 18, 2020 03:17
In-game: JohannLau

Re: Loading

by Johann » Post

It is Tunnelers Abyss

User avatar
Linuxdirk
Member
Posts: 2518
Joined: Wed Sep 17, 2014 11:21
In-game: Linuxdirk
Location: Germany
Contact:

Re: Loading

by Linuxdirk » Post

Wait longer. Loading stuff can be very slow sometimes and the loading indicator bar isn't always accurate.

User avatar
Festus1965
Member
Posts: 1225
Joined: Sun Jan 03, 2016 11:58
In-game: Thomas Explorer Thailand
Location: Thailand - Chiang Mai (+5-6h to MEZ)
Contact:

Re: Loading

by Festus1965 » Post

On what hardware and os are you loading (want to play)

I know that some hardware / OS / game app and server might be not sice together and take LONG time to see (be able to start) game.

A lot of logins even on my server (most IPs with then more than 300 ping, and I guess also slow tiny hardware) get timed out before they reach spawn.
Server: still up, see some gamer - but there is a new 1st important thread "climate change" for me.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests