Sand error

User avatar
jordan4ibanez
Member
 
Posts: 1895
Joined: Tue Sep 27, 2011 18:44
Location: Rhode Island, USA
GitHub: jordan4ibanez
IRC: jordan4ibanez
In-game: jordan4ibanez

Sand error

by jordan4ibanez » Thu Dec 22, 2011 14:48

i dont know how else to say that lol..but here:
http://imgur.com/qIaHe

when a live block of sand falls onto a stream of water it freezes above it.

could it be fixed? :D
I've been gone for a long time
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3816
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Thu Dec 22, 2011 15:27

Sand actually doesn't fall through water or lava
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

User avatar
dannydark
Member
 
Posts: 428
Joined: Fri Aug 12, 2011 21:28
Location: Manchester, UK

by dannydark » Thu Dec 22, 2011 16:45

If you compile from source yourself there is a patch for that here: https://github.com/celeron55/minetest/pull/30
 

User avatar
jordan4ibanez
Member
 
Posts: 1895
Joined: Tue Sep 27, 2011 18:44
Location: Rhode Island, USA
GitHub: jordan4ibanez
IRC: jordan4ibanez
In-game: jordan4ibanez

by jordan4ibanez » Fri Dec 23, 2011 13:39

theres tnt too?? and i hope that gets implimented into next indev version
I've been gone for a long time
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3816
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

by sfan5 » Fri Dec 23, 2011 14:23

You can craft TNT, but it dosen't work
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

User avatar
dannydark
Member
 
Posts: 428
Joined: Fri Aug 12, 2011 21:28
Location: Manchester, UK

by dannydark » Fri Dec 23, 2011 16:28

The guy who fixed Sand & Gravel also made TNT work ^_^ https://github.com/celeron55/minetest/pull/30
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 2 guests