a "deep rooted" problem

Post Reply
User avatar
VoidLord
Member
Posts: 46
Joined: Sun Jan 20, 2013 16:07
Location: SPACE! WHAT!?

a "deep rooted" problem

by VoidLord » Post

Whenever I go too far down my computer makes my game lag like crazy, knocking down the frame rate to about 2-3 per second, and it's horrible. If anyone could help with this problem it would be much appreciated because all the good minerals are just starting to emerge at this level.
</randomtextcrap>
</forumposthing>
</body>
</html>
/0

User avatar
sfan5
Moderator
Posts: 3993
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
GitHub: sfan5
IRC: sfan5
Location: Germany

by sfan5 » Post

Try going far down, logging out and logging in again.
That could fix it until you go up again
Last edited by sfan5 on Fri Jul 05, 2013 20:31, edited 1 time in total.
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)

User avatar
PilzAdam
Member
Posts: 4026
Joined: Fri Jul 20, 2012 16:19
GitHub: PilzAdam
IRC: PilzAdam
Location: Germany

by PilzAdam » Post

Do you use my nether mod?

User avatar
VoidLord
Member
Posts: 46
Joined: Sun Jan 20, 2013 16:07
Location: SPACE! WHAT!?

by VoidLord » Post

sfan5, I've already tried that a long time ago and it didn't work.
PilzAdam, no, although I do have so many mods it takes the game 2 minutes to boot.
</randomtextcrap>
</forumposthing>
</body>
</html>
/0

User avatar
nolan
Member
Posts: 298
Joined: Tue Jun 25, 2013 04:52
Location: ohio

by nolan » Post

If u still have this issue, do u have shaders check marked in setting? un check shaders if so they can create horrible lag..
Last edited by nolan on Wed Jul 10, 2013 01:23, edited 1 time in total.
Minecraft Came Out For The Ps3

User avatar
Casimir
Member
Posts: 1189
Joined: Fri Aug 03, 2012 16:59
GitHub: CasimirKaPazi

by Casimir » Post

VoidLord wrote:although I do have so many mods it takes the game 2 minutes to boot.
Maybe this is where the problem is. Disable all and try if it still lags. When everything works fine you can enable one after the other until it lags again. Then you know what mod is causing the problem.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests