connect fences to solid nodes

For people working on the C++ code.
jn
Member
 
Posts: 106
Joined: Tue Jan 03, 2012 19:15

connect fences to solid nodes

by jn » Sat Feb 11, 2012 20:08

I changed the renderer to also draw fence bars between fence posts and solid nodes, in addition to the fence bars between two fence posts.

Image

The code: http://repo.or.cz/w/minetest-c55/jn.git/shortlog/refs/heads/fence

Feedback appreciated.

--jn
 

User avatar
dannydark
Member
 
Posts: 428
Joined: Fri Aug 12, 2011 21:28
Location: Manchester, UK

by dannydark » Sat Feb 11, 2012 21:28

Great work ^_^ this has made the gate fences look so much nicer :D

Also with the texture I'm using for the fences it lines up perfectly :D where as before it was always a little off on the bars.

EDIT: Linked on the patchsets page in the wiki (http://c55.me/minetest/wiki/doku.php?id=patchsets)
Last edited by dannydark on Sat Feb 11, 2012 21:31, edited 1 time in total.
 

jn
Member
 
Posts: 106
Joined: Tue Jan 03, 2012 19:15

by jn » Sat Feb 11, 2012 21:40

dannydark wrote:Great work ^_^ this has made the gate fences look so much nicer :D

Also with the texture I'm using for the fences it lines up perfectly :D where as before it was always a little off on the bars.

Care to post a screenshot?

dannydark wrote:Linked on the patchsets page in the wiki

Thanks!
 

User avatar
Death Dealer
Member
 
Posts: 1379
Joined: Wed Feb 15, 2012 18:46
Location: Limbo

by Death Dealer » Sat Feb 18, 2012 18:04

Fantastic!!
Keep calm and code python^_^
 

User avatar
IPushButton2653
Member
 
Posts: 666
Joined: Wed Nov 16, 2011 22:47
Location: Mississippi

by IPushButton2653 » Sat Feb 18, 2012 19:02

This is exactly what I've been waiting for
 

User avatar
IPushButton2653
Member
 
Posts: 666
Joined: Wed Nov 16, 2011 22:47
Location: Mississippi

by IPushButton2653 » Sat Feb 18, 2012 19:10

Anyone have a pre-compiled Windows verison? For some reason, I can't get all the software whatever to work properly so I can compile >.<
 

gumangel
Member
 
Posts: 23
Joined: Thu Jan 01, 2015 21:44
In-game: LaA

Re: connect fences to solid nodes

by gumangel » Sat Jan 10, 2015 19:45

can anyone help me to install this please?
 

User avatar
Calinou
Moderator
 
Posts: 3156
Joined: Mon Aug 01, 2011 14:26
Location: Troyes, France
GitHub: Calinou
IRC: Calinou
In-game: Calinou

Re: connect fences to solid nodes

by Calinou » Sat Jan 10, 2015 20:01

gumangel wrote:can anyone help me to install this please?


This is almost 3 years old; it doesn't work with the latest Minetest version.
 

gumangel
Member
 
Posts: 23
Joined: Thu Jan 01, 2015 21:44
In-game: LaA

Re: connect fences to solid nodes

by gumangel » Sun Jan 11, 2015 11:34

Calinou wrote:
gumangel wrote:can anyone help me to install this please?


This is almost 3 years old; it doesn't work with the latest Minetest version.

well thank you for telling me :) God bless u!
 

Sokomine
Member
 
Posts: 3886
Joined: Sun Sep 09, 2012 17:31
GitHub: Sokomine

Re: connect fences to solid nodes

by Sokomine » Thu Jan 22, 2015 05:31

There is an xfences mod out there that has fence nodes which do connect to solid nodes. To my knowledge, that one still works. It uses nodeboxes.
A list of my mods can be found here.
 


Return to Partly official engine development



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests