trouble installing mods need help

mojuave
Member
 
Posts: 51
Joined: Wed Aug 13, 2014 16:43

trouble installing mods need help

by mojuave » Sat Aug 16, 2014 17:07

I need help please. Every time I try a mod I get a screen like this.. The mode seems to work but why is everything red?
Attachments
mod error.JPG
(154.71 KiB) Not downloaded yet
 

User avatar
Esteban
Member
 
Posts: 873
Joined: Sun Sep 08, 2013 13:26
Location: Somewhere in the Caribbean...
GitHub: Esteban-
IRC: Esteban
In-game: Esteban

Re: trouble installing mods need help

by Esteban » Sat Aug 16, 2014 17:21

.
Last edited by Esteban on Fri Mar 18, 2016 13:33, edited 1 time in total.
 

User avatar
philipbenr
Member
 
Posts: 1688
Joined: Fri Jun 14, 2013 01:56
Location: United States
GitHub: philipbenr
IRC: philipbenr
In-game: robinspi

Re: trouble installing mods need help

by philipbenr » Sat Aug 16, 2014 17:21

Go to the settings tab in the main menu and disable shaders. That should fix that problem.

Edit: Dang it, Esteban. ;)
 

mojuave
Member
 
Posts: 51
Joined: Wed Aug 13, 2014 16:43
 

User avatar
Krock
Developer
 
Posts: 4469
Joined: Thu Oct 03, 2013 07:48
Location: Switzerland
GitHub: SmallJoker

Re: trouble installing mods need help

by Krock » Sat Aug 16, 2014 21:15

So, I got ninja'd at the main problems soulation , therefore a suggestion from my side:

Disable preloading of item visuals (or everything in the settings tab) to get more frames per second.
Look, I programmed a bug for you. >> Mod Search Engine << - Mods by Krock - DuckDuckGo mod search bang: !mtmod <keyword here>
 


Return to WIP Mods



Who is online

Users browsing this forum: ElCeejo and 4 guests