Server Connection Problems....

User avatar
BorisGrishenko
Member
 
Posts: 206
Joined: Sun Jan 20, 2013 06:11
Location: Battlehorn Castle, Cyrodiil

Server Connection Problems....

by BorisGrishenko » Mon Mar 11, 2013 07:28

When ever I start up Minetest, go connect to a server, this error:ERROR[main]: Connection failed keeps showing up, and this error only resolves seldom and ironically goes into:ERROR[main]: Some exception: "Access violation". I need your help since I'm not with this kinds of things. Can you tell me the problem?
Hi, I'm this guy at his home somewhere in a very hot place.
Currently working on houses based in real and virtual worlds.
Judge Minister Claude Frollo should be a Disney Prince.
 

User avatar
PilzAdam
Member
 
Posts: 4026
Joined: Fri Jul 20, 2012 16:19
Location: Germany
GitHub: PilzAdam
IRC: PilzAdam
 

User avatar
BorisGrishenko
Member
 
Posts: 206
Joined: Sun Jan 20, 2013 06:11
Location: Battlehorn Castle, Cyrodiil

by BorisGrishenko » Mon Mar 11, 2013 07:42

How?
PilzAdam wrote:Can you post the debug.txt with
Code: Select all
debug_log_level = 4

in minetest.conf?
Last edited by BorisGrishenko on Mon Mar 11, 2013 07:42, edited 1 time in total.
Hi, I'm this guy at his home somewhere in a very hot place.
Currently working on houses based in real and virtual worlds.
Judge Minister Claude Frollo should be a Disney Prince.
 

User avatar
PilzAdam
Member
 
Posts: 4026
Joined: Fri Jul 20, 2012 16:19
Location: Germany
GitHub: PilzAdam
IRC: PilzAdam

by PilzAdam » Mon Mar 11, 2013 07:53

BorisGrishenko wrote:How?
PilzAdam wrote:Can you post the debug.txt with
Code: Select all
debug_log_level = 4

in minetest.conf?

* Open your mintest.conf and add
Code: Select all
debug_log_level = 4

* Go to your bin/ directory of Minetest and remove debug.txt
* Start Minetest and reproduce the bug.
* Copy the content of the new debug.txt and post it here.
* Remove "debug_log_level = 4" from minetest.conf
 

User avatar
BorisGrishenko
Member
 
Posts: 206
Joined: Sun Jan 20, 2013 06:11
Location: Battlehorn Castle, Cyrodiil

by BorisGrishenko » Mon Mar 11, 2013 07:57

-------------
Separator
-------------

16:07:37: INFO[main]: logfile = debug.txt
16:07:37: INFO[main]: text_height=16
16:07:37: INFO[main]: Searching worlds...
16:07:37: INFO[main]: In C:\Documents and Settings\Malou\Desktop\minetest-0.4.5\bin\..\worlds:
16:07:37: INFO[main]: Test
16:07:37: INFO[main]: 1 found.
16:07:37: INFO[main]: Waiting for other menus
16:07:37: INFO[main]: Waited for other menus
16:07:37: INFO[main]: Created main menu
16:07:41: INFO[main]: Dropping main menu
16:07:41: INFO[main]: Selected world: Test [C:\Documents and Settings\Malou\Desktop\minetest-0.4.5\bin\..\worlds\Test]
16:07:41: INFO[main]: Attempting to use OpenAL audio
16:07:41: INFO[main]: Audio: Initializing...
16:07:41: INFO[main]: Audio: No audio device available, audio system not initialized
16:07:41: INFO[main]: Audio: Deinitializing...
16:07:41: INFO[main]: Audio: Deinitialized.
16:07:41: INFO[main]: Failed to initialize OpenAL audio
16:07:41: INFO[main]: Using dummy audio.
16:07:41: INFO[main]: Creating client
16:07:41: INFO[main]: Not building texture atlas.
16:07:41: INFO[main]: Connecting to server at 76.115.148.84:30001
16:07:41: INFO[main]: Client packetcounter (20s):
16:07:41: INFO[main]: Client::peerAdded(): peer->id=1
16:07:42: VERBOSE[Connection]: con(420/0): RE-SENDING timed-out RELIABLE to 76.115.148.84:30001(t/o=0.5): from_peer_id=0, channel=0, seqnum=65500
16:07:44: VERBOSE[Connection]: con(420/0): RE-SENDING timed-out RELIABLE to 76.115.148.84:30001(t/o=2): from_peer_id=0, channel=0, seqnum=65500
16:07:46: ERROR[main]: Connection failed
16:07:46: INFO[main]: Updating configuration file: "C:\Documents and Settings\Malou\Desktop\minetest-0.4.5\bin\..\minetest.conf"
16:07:46: INFO[main]: Skipping writing of C:\Documents and Settings\Malou\Desktop\minetest-0.4.5\bin\..\minetest.conf because content wouldn't be modified
PilzAdam wrote:
BorisGrishenko wrote:How?
PilzAdam wrote:Can you post the debug.txt with
Code: Select all
debug_log_level = 4

in minetest.conf?

* Open your mintest.conf and add
Code: Select all
debug_log_level = 4

* Go to your bin/ directory of Minetest and remove debug.txt
* Start Minetest and reproduce the bug.
* Copy the content of the new debug.txt and post it here.
* Remove "debug_log_level = 4" from minetest.conf
Hi, I'm this guy at his home somewhere in a very hot place.
Currently working on houses based in real and virtual worlds.
Judge Minister Claude Frollo should be a Disney Prince.
 


Return to General Discussion



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest