Server Issues (please this is urgent)

User avatar
Rick2
Member
Posts: 134
Joined: Sun Dec 01, 2013 21:42

by Rick2 » Post

sfan5, do you know how to fix this?

User avatar
Rick2
Member
Posts: 134
Joined: Sun Dec 01, 2013 21:42

by Rick2 » Post

I did everything you are supposed to and it wouldn't work therefor it has something to do with minetest. So tell me when its fixed so I can run my server

User avatar
stormchaser3000
Member
Posts: 421
Joined: Sun Oct 06, 2013 21:02
GitHub: stormchaser3000

by stormchaser3000 » Post

could be because of using windows vista try it on a diferent computer if you have one

User avatar
Rick2
Member
Posts: 134
Joined: Sun Dec 01, 2013 21:42

by Rick2 » Post

I cant. Sadly

User avatar
sfan5
Moderator
Posts: 3935
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
GitHub: sfan5
IRC: sfan5
Location: Germany

by sfan5 » Post

Rick2 wrote:That is my port forwarding
http://i.imgur.com/LMoaO9x.png
192.168.0.1 is the IP of you router (as you can see in the address bar).
Put in the IP of your computer.

Side note: The forum is not a support chat, don't expect someone to answer within 1 hour.
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)

User avatar
Krock
Developer
Posts: 4564
Joined: Thu Oct 03, 2013 07:48
GitHub: SmallJoker
Location: Switzerland
Contact:

by Krock » Post

Rick2 wrote:UGH! I don't understand, but I'm getting very angry.
Rick2 wrote:That is my port forwarding
http://i.imgur.com/LMoaO9x.png
You don't need to insert the router's IP-ending (.1), you must enter your PC's network-internal IP.

Windows: run console, enter "ipconfig"
Linux: run terminal, enter "ifconfig"
Last edited by Krock on Sun Feb 09, 2014 08:27, edited 1 time in total.
Look, I programmed a bug for you. >> Mod Search Engine << - Mods by Krock - DuckDuckGo mod search bang: !mtmod <keyword here>

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests