not sure what i am doing wrong.

Post Reply
User avatar
Nubelite
Member
Posts: 161
Joined: Mon Jul 16, 2012 23:10

not sure what i am doing wrong.

by Nubelite » Post

I took the stairs mod file in the resources and changed stairs to castlewalls and stair and castle_wall. I also changed the node box and recipe. I can't seem to get minetest to load the lua. It errors on the lua file when trying to load a game.

Zip File

User avatar
InfinityProject
Member
Posts: 1009
Joined: Sat Mar 17, 2012 00:52
Location: World of Infinity, US

by InfinityProject » Post

What error is it?
edit: It should say what the problem is in debug.
Last edited by InfinityProject on Fri Jul 20, 2012 18:17, edited 1 time in total.

User avatar
Nubelite
Member
Posts: 161
Joined: Mon Jul 16, 2012 23:10

by Nubelite » Post

15:04:08: ERROR[main]: ========== ERROR FROM LUA ===========
15:04:08: ERROR[main]: Failed to load and run script from
15:04:08: ERROR[main]: /home/tom/my games/Minetest/bin/../mods/minetest/castlewall/init.lua:
15:04:08: ERROR[main]: ...m/my games/Minetest/bin/../builtin/misc_register.lua:62: Name castlewalls:castlewall_wood does not follow naming conventions: "modname:" or ":" prefix required
15:04:08: ERROR[main]: stack traceback:
15:04:08: ERROR[main]: [C]: in function 'error'
15:04:08: ERROR[main]: ...m/my games/Minetest/bin/../builtin/misc_register.lua:62: in function 'check_modname_prefix'
15:04:08: ERROR[main]: ...m/my games/Minetest/bin/../builtin/misc_register.lua:98: in function 'register_item'
15:04:08: ERROR[main]: ...m/my games/Minetest/bin/../builtin/misc_register.lua:154: in function 'register_node'
15:04:08: ERROR[main]: ...es/Minetest/bin/../mods/minetest/castlewall/init.lua:8: in function 'register_castlewall'
15:04:08: ERROR[main]: ...es/Minetest/bin/../mods/minetest/castlewall/init.lua:114: in function 'register_castlewall_and_slab'
15:04:08: ERROR[main]: ...es/Minetest/bin/../mods/minetest/castlewall/init.lua:118: in main chunk
15:04:08: ERROR[main]: =======END OF ERROR FROM LUA ========

im trying to figure out where the error is, but any help is welcome. thank you

User avatar
LocaL_ALchemisT
Member
Posts: 56
Joined: Thu Jul 19, 2012 16:21
Location: Asia Tenggara

by LocaL_ALchemisT » Post

got one
15:04:08: ERROR[main]: /home/tom/my games/Minetest/bin/../mods/minetest/castlewall/init.lua:
15:04:08: ERROR[main]: ...m/my games/Minetest/bin/../builtin/misc_register.lua:62: Name castlewalls:castlewall_wood does not follow naming conventions: "modname:" or ":" prefix required
you register the node as castlewalls:castlewall_wood instead of castlewall:castlewall_wood (note the 's' there).
Built Telegate v1.0, Workers v2.0, Broadcast v0.0 & Weeping Angel v0.1
Having A Buzy Week
From 0.4.10 with love~

User avatar
Nubelite
Member
Posts: 161
Joined: Mon Jul 16, 2012 23:10

by Nubelite » Post

thank you that fixed it

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests