[Blender] Incorrect rendering of image on the model.

Post Reply
User avatar
Andrey01
Member
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 19, 2016 15:18
GitHub: Andrey2470T
In-game: Andrey01
Location: Russia, Moscow

[Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Andrey01 » Post

It happens in Rendered mode:
Image

However, it renders correctly in Solid:
Image

Does anybody have any ideas why?

User avatar
Nathan.S
Member
Posts: 1023
Joined: Wed Sep 24, 2014 17:47
GitHub: NathanSalapat
IRC: NathanS21
In-game: NathanS21
Location: Bigsby Texas
Contact:

Re: [Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Nathan.S » Post

I believe I was trying to help you with this on IRC. did you get it working or are you still having trouble with it?
I record Minetest videos, Mod reviews, Modding tutorials, and Lets plays.
Check out my website, and brand new Minetest Modding Course

User avatar
Andrey01
Member
Posts: 2405
Joined: Wed Oct 19, 2016 15:18
GitHub: Andrey2470T
In-game: Andrey01
Location: Russia, Moscow

Re: [Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Andrey01 » Post

Nathan.S wrote:I believe I was trying to help you with this on IRC. did you get it working or are you still having trouble with it?
Wow, it has got worked! Thanks very much, Nathan.

User avatar
Nathan.S
Member
Posts: 1023
Joined: Wed Sep 24, 2014 17:47
GitHub: NathanSalapat
IRC: NathanS21
In-game: NathanS21
Location: Bigsby Texas
Contact:

Re: [Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Nathan.S » Post

Good to hear.
I record Minetest videos, Mod reviews, Modding tutorials, and Lets plays.
Check out my website, and brand new Minetest Modding Course

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests