[Blender] Incorrect rendering of image on the model.

User avatar
Andrey01
Member
 
Posts: 2308
Joined: Wed Oct 19, 2016 15:18
Location: Russia, Moscow
GitHub: Andrey2470T
In-game: Andrey01

[Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Andrey01 » Sun Jan 27, 2019 17:14

It happens in Rendered mode:
Image

However, it renders correctly in Solid:
Image

Does anybody have any ideas why?
 

User avatar
Nathan.S
Member
 
Posts: 913
Joined: Wed Sep 24, 2014 17:47
Location: Bigsby Texas
GitHub: NathanSalapat
IRC: NathanS21
In-game: NathanS21

Re: [Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Nathan.S » Tue Jan 29, 2019 22:40

I believe I was trying to help you with this on IRC. did you get it working or are you still having trouble with it?
I record Minetest videos, Mod reviews, Modding tutorials, and Lets plays.
Check out my website, and brand new Minetest Modding Course
 

User avatar
Andrey01
Member
 
Posts: 2308
Joined: Wed Oct 19, 2016 15:18
Location: Russia, Moscow
GitHub: Andrey2470T
In-game: Andrey01

Re: [Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Andrey01 » Wed Jan 30, 2019 16:22

Nathan.S wrote:I believe I was trying to help you with this on IRC. did you get it working or are you still having trouble with it?

Wow, it has got worked! Thanks very much, Nathan.
 

User avatar
Nathan.S
Member
 
Posts: 913
Joined: Wed Sep 24, 2014 17:47
Location: Bigsby Texas
GitHub: NathanSalapat
IRC: NathanS21
In-game: NathanS21

Re: [Blender] Incorrect rendering of image on the model.

by Nathan.S » Wed Jan 30, 2019 21:59

Good to hear.
I record Minetest videos, Mod reviews, Modding tutorials, and Lets plays.
Check out my website, and brand new Minetest Modding Course
 


Return to General Discussion



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests