*Clap* *Clap* I've got a request

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

Okay thanks to everyone for clearing some stuff up, I have added the line to the minetest.conf file, I will edit this post when I get good/bad results, Lets hope it works!!!
A Dude with power and Intellect.

User avatar
Miniontoby
Member
Posts: 370
Joined: Fri Mar 01, 2019 19:25
IRC: Miniontoby
In-game: Miniontoby
Location: The Netherlands

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by Miniontoby » Post

HackerinPink wrote:Okay thanks to everyone for clearing some stuff up, I have added the line to the minetest.conf file, I will edit this post when I get good/bad results, Lets hope it works!!!
But I really think that the server runner needs to add it in his minetest.conf
My English isn't very good because I'm Dutch ---- Check my mod "Doorbell"

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

HackerinPink wrote:Okay thanks to everyone for clearing some stuff up, I have added the line to the minetest.conf file, I will edit this post when I get good/bad results, Lets hope it works!!!
I decided not to edit the post or nobody will get the handy notification in their email or something lol, but anyways:
SAME PROBLEM.
I'm not even gonna post the debug.txt output, cuz I KNOW its the exact same thing as last time. I will try Polysaken's, maybe his works.

EDIT: just realized that I use Lone_Wolf's 'modform' CSM alot, thanks dude, your CSM is epic, super handy!!
A Dude with power and Intellect.

User avatar
Miniontoby
Member
Posts: 370
Joined: Fri Mar 01, 2019 19:25
IRC: Miniontoby
In-game: Miniontoby
Location: The Netherlands

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by Miniontoby » Post

I have made a change in my code and I cant try it (because when I try to run a server my server crashes after loading all the mods)

Please try my code
kick_csm.zip
The changed one
(813 Bytes) Downloaded 13 times
And you need to type ".kick2 <playername> | <playername> <reason>" and ".unkick <playername>"
Last edited by Miniontoby on Mon Dec 09, 2019 15:33, edited 2 times in total.
My English isn't very good because I'm Dutch ---- Check my mod "Doorbell"

User avatar
Miniontoby
Member
Posts: 370
Joined: Fri Mar 01, 2019 19:25
IRC: Miniontoby
In-game: Miniontoby
Location: The Netherlands

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by Miniontoby » Post

I made a mistake by the code and solved it now, so please reinstall
kick_csm.zip
The hopeful working one
(812 Bytes) Downloaded 14 times
My English isn't very good because I'm Dutch ---- Check my mod "Doorbell"

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

CONGRATULATIONS!!!
well, not really...
I tried the new CSM code, and a error still occurs, but its a DIFFERENT error, so that's an improvement!

Code: Select all

2019-12-10 14:52:50: ERROR[Main]: ModError: Failed to load and run script from C:\MTC\0.4.17-win64\bin\..\clientmods\kick_csm\init.lua:
2019-12-10 14:52:50: ERROR[Main]: C:\MTC\0.4.17-win64\bin\..\clientmods\kick_csm\init.lua: No such file or directory
2019-12-10 14:52:50: ERROR[Main]: Check debug.txt for details.
2019-12-10 14:53:43: ERROR[Main]: Access denied. Reason: Client environment_step: Runtime error from mod '' in callback environment_step(): C:\MTC\0.4.17-win64\bin\..\builtin\client\chatcommands.lua:64: attempt to concatenate local 'param' (a nil value)
A Dude with power and Intellect.

User avatar
Miniontoby
Member
Posts: 370
Joined: Fri Mar 01, 2019 19:25
IRC: Miniontoby
In-game: Miniontoby
Location: The Netherlands

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by Miniontoby » Post

I dont know what your error now means.

But by me (the by not published code) does work (the loading only) but not the kicking

I will publish that code now, but there are some mistakes I think
kick_csm.zip
The one I now have
(860 Bytes) Downloaded 12 times
Or try this one
kick_csm.zip
The other one
(781 Bytes) Downloaded 13 times
My English isn't very good because I'm Dutch ---- Check my mod "Doorbell"

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

@Miniontoby

Unfortunately, the kicking simply doesn't work.
I checked both codes, none of them produce errors, but none of them actually kick.
I will try PolySaken's one. maybe that will work.
EDIT: i think i did something wrong, cuz PolySakens also doesnt work. maybe someone can test his code??
A Dude with power and Intellect.

User avatar
PolySaken
Member
Posts: 531
Joined: Thu Nov 09, 2017 05:18
GitHub: PolySaken-I-Am
In-game: PolySaken
Location: djelibabi
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by PolySaken » Post

HackerinPink wrote:@Miniontoby

Unfortunately, the kicking simply doesn't work.
I checked both codes, none of them produce errors, but none of them actually kick.
I will try PolySaken's one. maybe that will work.
EDIT: i think i did something wrong, cuz PolySakens also doesnt work. maybe someone can test his code??
Any errors?

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

@PolySaken
No, no errors, thankfully. But the kicking just doesn't work! That's why I need someone else to test it as well, because I think I'm doing something wrong...
A Dude with power and Intellect.

User avatar
PolySaken
Member
Posts: 531
Joined: Thu Nov 09, 2017 05:18
GitHub: PolySaken-I-Am
In-game: PolySaken
Location: djelibabi
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by PolySaken » Post

HackerinPink wrote:@PolySaken
No, no errors, thankfully. But the kicking just doesn't work! That's why I need someone else to test it as well, because I think I'm doing something wrong...
In that case it seems like sending chatcommands can't be automated. Maybe it's handled separately from the normal chat system. (Maybe prefixing with a slash switches to a separate handler with no exposed API?)

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

@PolySaken

No! Blasphemy, there was a CSM (I forgot the name, oh no!) and it technically enabled the user to say hello to everyone, or more specifically, print 'Hello Everyone' in the chat. I'm still confused about why it was labeled as the same thing as oredetect and hidden away from the community, (sucks a lot) but who am I to judge moderator decisions.
My point is that its possible to 'automate' chat commands, but it might be a hidden thing we haven't thought up of.

I was thinking, since it's totally possible to program loops, and it's totally possible to program an application that prints something, maybe its possible to combine the two!
(DS-minetest, where u at?)
A Dude with power and Intellect.

User avatar
PolySaken
Member
Posts: 531
Joined: Thu Nov 09, 2017 05:18
GitHub: PolySaken-I-Am
In-game: PolySaken
Location: djelibabi
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by PolySaken » Post

HackerinPink wrote:@PolySaken

No! Blasphemy, there was a CSM (I forgot the name, oh no!) and it technically enabled the user to say hello to everyone, or more specifically, print 'Hello Everyone' in the chat. I'm still confused about why it was labeled as the same thing as oredetect and hidden away from the community, (sucks a lot) but who am I to judge moderator decisions.
My point is that its possible to 'automate' chat commands, but it might be a hidden thing we haven't thought up of.

I was thinking, since it's totally possible to program loops, and it's totally possible to program an application that prints something, maybe its possible to combine the two!
(DS-minetest, where u at?)
It is definitely possible to automate messages, just maybe not commands.

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

@PolySaken
Hmm... I see.
A Dude with power and Intellect.

User avatar
Lone_Wolf
Member
Posts: 2326
Joined: Sun Apr 09, 2017 05:50
GitHub: LoneWolfHT
IRC: Lone_Wolf or LoneWolfHT
In-game: Lone_Wolf
Location: Not there, THERE!

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by Lone_Wolf » Post

You can automate commands. Look at my modform CSM
@Hackerpink what do you get when you change minetest.register_on_receiving_chat_message to minetest.register_on_receiving_chat_messages? (Added an s to the end)

User avatar
HackerinPink
Member
Posts: 43
Joined: Tue Oct 29, 2019 19:36
In-game: Dudeman
Location: Somewhere in a 100% regular place.
Contact:

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by HackerinPink » Post

Lone_Wolf wrote:@Hackerpink what do you get when you change minetest.register_on_receiving_chat_message to minetest.register_on_receiving_chat_messages? (Added an s to the end)
ooh! I shall try this whenever I can.
And yes, I use MODFORM and I totally forgot about 'the .y' command
A Dude with power and Intellect.

User avatar
Lone_Wolf
Member
Posts: 2326
Joined: Sun Apr 09, 2017 05:50
GitHub: LoneWolfHT
IRC: Lone_Wolf or LoneWolfHT
In-game: Lone_Wolf
Location: Not there, THERE!

Re: *Clap* *Clap* I've got a request

by Lone_Wolf » Post

HackerinPink wrote:And yes, I use MODFORM and I totally forgot about 'the .y' command
There's only one way to run a command with CSM, so even the GUI is using the same function to run commands

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest