minetest very slow loading a server and lagging

Post Reply
User avatar
Th3Mast3r
New member
Posts: 4
Joined: Sun Jun 03, 2012 14:57

minetest very slow loading a server and lagging

by Th3Mast3r » Post

well the title is self explicative (or how to write it XD)
i'm new in minetest , so i tryed it first in 0.3 singleplayer then , find it very funny and compiled 0.4
the problem is that i can connect only to one server , the others take ages to load , and the only who load quickly appear very slowly (and after sometime the game start to lag really a lot , like i'm playing skyrim at max grapichs)

my pc is a :
p6024it whit :
2.2 Ghz triple core processor
Nvidia G100 videocard
OS : Kubuntu 12.04 LTS X64 (Italian)
4GB ram

if anything else is needed only ask
thank for help !
(and sorry for bad english LOL)
Last edited by Th3Mast3r on Sun Jun 03, 2012 15:05, edited 1 time in total.

User avatar
Calinou
Moderator
Posts: 3162
Joined: Mon Aug 01, 2011 14:26
GitHub: Calinou
IRC: Calinou
In-game: Calinou
Location: Troyes, France
Contact:

by Calinou » Post

"self explicative" should be "self-explanatory". :P
The others take ages to load because they're down.
Also, "nvidia G100" isn't a grapics card. I don't know what you mean by G100...
Last edited by Calinou on Sun Jun 03, 2012 15:33, edited 1 time in total.

User avatar
Th3Mast3r
New member
Posts: 4
Joined: Sun Jun 03, 2012 14:57

by Th3Mast3r » Post

http://www.nvidia.it/object/product_gef ... 00_it.html
(nvidia Geforce G100 [a shit of video card .-.])
all servers down ? O_O
(sorry english is not my mother language XD)
Last edited by Th3Mast3r on Sun Jun 03, 2012 15:42, edited 1 time in total.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest