Mods not loading

dangrega33
Member
 
Posts: 10
Joined: Sat Aug 02, 2014 05:12

Mods not loading

by dangrega33 » Sat Aug 02, 2014 05:30

My mods aren't loading correctly at the startup of the game. I have downloaded and successfully used some mods and they have worked without flaws, however, when downloading anything by PilzAdam, the game will not load correctly. Attached are the screen shots of the on game error and the coding error. I am using windows 7 32 bit on a dell laptop. Any help on this will be greatly appreciated. Sorry if this has been solved before, but I have searched the forum and I have not seen anything of the sort. Thank you, dangrega33.
Attachments
code.PNG
(95.16 KiB) Not downloaded yet
minetestproblem.PNG
(194.63 KiB) Not downloaded yet
 

Zeno
Member
 
Posts: 140
Joined: Sun Jun 29, 2014 03:36
Location: Australia
GitHub: Zeno-

Re: Mods not loading

by Zeno » Sat Aug 02, 2014 06:15

rename the "boats-master" directory (folder) to something like "boats"
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3828
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

Re: Mods not loading

by sfan5 » Sat Aug 02, 2014 06:38

Side Note: Your Minetest is outdated, I'd suggest updating to 0.4.10.
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

dangrega33
Member
 
Posts: 10
Joined: Sat Aug 02, 2014 05:12

Re: Mods not loading

by dangrega33 » Sat Aug 02, 2014 19:19

@sfan5, I have 0.4.10 downloaded but it won't let me start a new world.
 

dangrega33
Member
 
Posts: 10
Joined: Sat Aug 02, 2014 05:12

Re: Mods not loading

by dangrega33 » Sat Aug 02, 2014 19:21

Zeno wrote:rename the "boats-master" directory (folder) to something like "boats"


I tried renaming the folder to "Boats", and it still didn't work.
 

User avatar
sfan5
Moderator
 
Posts: 3828
Joined: Wed Aug 24, 2011 09:44
Location: Germany
GitHub: sfan5
IRC: sfan5

Re: Mods not loading

by sfan5 » Sat Aug 02, 2014 19:25

dangrega33 wrote:@sfan5, I have 0.4.10 downloaded but it won't let me start a new world.

Click on the Minetest icon in the bar below the menu.
Mods: Mesecons | WorldEdit | Nuke & Minetest builds for Windows (32-bit & 64-bit)
 

dangrega33
Member
 
Posts: 10
Joined: Sat Aug 02, 2014 05:12

Re: Mods not loading

by dangrega33 » Sat Aug 02, 2014 20:07

sfan5 wrote:
dangrega33 wrote:@sfan5, I have 0.4.10 downloaded but it won't let me start a new world.

Click on the Minetest icon in the bar below the menu.


Thanks! It worked. I guess I had it on that vector icon.
 

dangrega33
Member
 
Posts: 10
Joined: Sat Aug 02, 2014 05:12

Re: Mods not loading

by dangrega33 » Sat Aug 02, 2014 21:35

So, now that I have 0.4.10, I downloaded PilzAdam's Bed mod and even renamed it "Beds" and it's still not working. I don't know what's going on. If you need the screen shots, let me know and I'll send them.
 

User avatar
webdesigner97
Member
 
Posts: 1325
Joined: Mon Jul 30, 2012 19:16
Location: Bergisch Gladbach, Germany
GitHub: webD97
IRC: webdesigner97
In-game: webdesigner97

Re: Mods not loading

by webdesigner97 » Sat Aug 02, 2014 21:51

dangrega33 wrote:So, now that I have 0.4.10, I downloaded PilzAdam's Bed mod and even renamed it "Beds" and it's still not working. I don't know what's going on. If you need the screen shots, let me know and I'll send them.

Only use lowercase letter: beds, boats, etc.
 

dangrega33
Member
 
Posts: 10
Joined: Sat Aug 02, 2014 05:12
 


Return to Problems



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests